Mainos

Ainutlaatuinen kosinta: Pilotti järjesti tyttöystävälleen romanttisen yllätyksen lentokentällä

Lukuisat elokuvat todistavat, että lentokentillä koetaan suuria tunteita. Erään miehen teko todistaa, että myös matkalaukkuhihna voi olla erittäin romanttinen paikka.

Ajatus lentokenttien romanttisuudesta sai aivan uuden merkityksen erään pilotti-opiskelijan romanttisen teon myötä. Viime torstaina Ohiossa sijaitsevalla Akron-Canton-lentokentällä koettiin ainulaatuinen hetki, kun mies kosii tyttöystäväänsä kirjaimellisesti matkalaukkuhihnalla. 

Yllätys päättyi onnen kyyneliin

Kun lentäjäksi opiskeleva Evan päätti kosia lentoalalla työskentelevää tyttöystäväänsä Elizabethia, hän päätti toteuttaa kosintansa pariskunnalle tärkeässä paikassa. Missäpä muuallakaan kuin lentokentällä. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

– Mikä tekee tästä kosinnasta vieläkin ihanamman on se, että molemmat heistä ovat ilmailun harrastajia. Evan on tällä hetkellä pilotti-opiskelija ja Elizabeth työskentelee Boeng777x-koneessa Seattlessa, Akron-Cantonin lentokentän Facebook-sivuilla kerrotaan.

Video osoittaa, kuinka sekä tyttöystävän että kanssamatkustajien hämmästykseksi matkalaukkuhihnalta saapuu laukkujen sijaan kitaraa soittava Evan. Päästyään tyttöystävänsä luokse hän nousee hihnalta kukkakimpun kanssa ja polvistuu Elizabethin eteen kysyäkseen häneltä yhden elämänsä tärkeimmistä kysymyksistä.

Yllätys päättyi odotetulla tavalla, sillä tyttöystävä vastasi hänelle esitettyyn kysymykseen myöntävästi.

Myös tämä kosinta tuli puolisolle täytenä yllätyksenä. 

0:54

Lähde: Facebook

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.