Ailin Perez, 27, villitsi UFC-fanit takapuolishow’llaan – "Nautin"

Argentiinalainen vapaaottelija Ailin Perez, 27, villitsi fanit twerkkauksellaan UFC-debyyttinsä alla. Pelkästä kertarepäisystä ei ollut kuitenkaan kyse, vaan Perez on tehnyt kyseisestä tanssista suoranaisen tavaramerkkinsä.

Perez pyöritti perjantaina Pariisissa yleisölle takapuolta kädet lanteillaan ja otti sen jälkeen matalamman asennon, jossa hän twerkkasi.

Argentiinalainen on tehnyt vastaavaa aiemminkin.

 – Nautin siitä, ja tuolla tavoin ilmaisen onnellisuuttani, Perez kertoi MMA Junkielle.

Perez valotti olleensa aiemmin myös tanssija.

– Tanssin reggaetonia, salsaa ja bachataa, joten se on veressäni.

Argentiinalainen kertoi monien ihmisten sanoneen, että "jos osaat tanssia, tiedät, miten otella". Lempinimellä Fiona tunnettu Perez itse kokee, että hänessä on sekä armoton "salamurhaajapuoli" että iloinen puoli.

– Sellainen Fiona on. Prinsessa Fiona on hirviö, joka tanssii ja on erittäin suloinen, mutta kun on aika otella, hän on horjumaton ja painaa eteenpäin.

Perez kohtaa UFC-debyytissään lauantaina Pariisissa sveitsiläisen Stephanie Eggerin, jolla on UFC:ssä tilillään kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Argentiinalainen höyhensarjalainen, jolla on ammattilaisena toistaiseksi seitsemän voittoa ja yksi tappio, haluaa antaa UFC:lle kaikkensa ja olla tulevaisuudessa UFC-mestari.

– Ette ole nähneet edes kymmentä prosenttia siitä, kuka olen, joten minusta on lupa odottaa enemmän, Perez sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja