Aikuisen naisen päiväkirja: Seksi on sielukasta hoivaa

Helmen blogisti Femme pohtii Aikuisen naisen päiväkirjassa seksin sielukkuutta ja sitä, miten erottiikka on parisuhteessa aina läsnä.

Helmen blogisti Femme kirjoittaa seksuaalisuudesta ja pohtii sitä rohkeasti ja avartavasti naisen näkökulmasta.

Tässä merkinnässä Femme kirjoitaa seksin syvemmästä olemuksesta – seksin sielusta.

""Seksuaaliterapeutti MaaretKallion mielestä seksi on vain pieni osa seksuaalisuutta, eikä se ole irrallinen muusta elämästä tai persoonasta. Monet parit yllättyvät Kallion vastaanotolla, kun siellä ei puhutakaan pelkästään siitä, mitä makuhuoneessa tapahtuu, vaan siitä, miten itse kukin voi ylipäätään – salliiko nautintoa, suoko virheet ja antaako armoa itselleen, miten viettää aikaa kumppaninsa kanssa, miten luontevaa läheisyys ja koskettaminen ovat molemmille."

Me keskustelimme jokin aika sitten autotallista ja liitereistä, minne miehet voivat vetäytyä ,jos sellainen on olemassa. Maaret Kallio puhuu myös autotallista ja vertaa sitä seksiin parisuhteessa. Ihmiset eristävät seksin erilleen normaalista elämästä, kuin autotallin talosta. Kuitenkin autotalli (seksi) on se keskeisin paikka ja vaikuttaa kaikkeen, joka huoneeseen. Ei sinne vetäydytä, se ei ole irrallinen talosta. Ei seksi ole irrallinen asia siis suhteessakaan, vaan se vaikuttaa koko suhteen ilmapiiriin ja onnistumiseen. Seksi on jatkuvasti läsnä, vaikka sitä ei harrastetakkaan jatkuvasti."

Huomaathan, että Aikuisen naisen päiväkirja on tarkoitettu täysi-ikäisten luettavaksi!

Tule eroottisille ostoksille! Tästä Helmi-kauppaan

MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja