F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Aika-ajoissa onnistuneella tähtikuskilla selkeä visio lähtöä varten – "Se on suunnitelma"

5:02
Videolla kuvaa Belgian aika-ajojen päätöshetkistä.

Renault’n Daniel Ricciardo ajoi Belgian aika-ajoissa komeasti neljänteen ruutuun. Australialainen tähtikuski aikoo lähteä kilpailuun aggressiivisella taktiikalla.

Ricciardo onnistui aika-ajoissa erinomaisesti, kun hän ajoi peräti neljänteen ruutuun. Tähtikuljettaja oli päätösosion ensimmäisten aikakierrosten jälkeen jopa kolmantena, mutta Red Bullin Max Verstappen ehti Ricciardon edelle. Kaikesta huolimatta Ricciardo on enemmän kuin tyytyväinen suoritukseensa.

– Kolmospaikan pitäminen olisi ollut täydellistä, mutta olen todella tyytyväinen aikaajoihin. Olen ollut iloinen koko viikonlopun, Ricciardo toteaa Sky Sportsin haastattelussa.

Renault on pitänyt vahvaa vauhtia läpi Belgian kisaviikonlopun. Varsinkin pitkillä suorilla ranskalaistallin kuljettajat ovat olleet vahvoilla. Ricciardo tiedostaa, että Span radan ensimmäisen sektorin pitkä suora tarjoaa tallin kuljettajille erinomaisen mahdollisuuden parantaa sijoituksiaan avauskierroksella.

– Kisan alussa meillä on todella hyvä mahdollisuus. Sitten luulen, että voin puolustaa sijoitustani jonkin aikaa, jos on tarvetta. Se on suunnitelma: yrittää parantaa sijoitusta startissa ja kyynärpäät ulos.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja