Äidit paljastivat noloimmat tarinansa lapsistaan: "Luulen, että isin pippeli on pudonnut!"

Vanhemmat nolaavat lapsensa taatusti jonain päivänä, mutta ollessaan vielä pieniä ja tietämättömiä lapset hallitsevat tämän taidon liiankin hyvin.

Brittiäidit jakoivat noloimpia kokemuksiaan rohkean The Unmumsy Mumin Facebook-sivuilla. 

Kun Unmumsy Mum julkaisi erään äidin lähettämän nolon tarinan, innostuivat muutkin äidit kertomaan, miten heidän lapsensa ovat onnistuneet nostamaan häpeän punan poskille.

"Ostaessani tamponeja 3-vuotiaani kääntyi tuntemattoman miehen puoleen, ja kuiskasi "Ne eivät ole nameja"."

"Kävelin Tescoon ja pieni kerubini huusi "Äiti, menet väärään suuntaan, viini on tuolla päin!""

"Tämä pelasti päiväni! Kun olimme villieläinpuistossa viime viikolla, ylläni oli melko avonainen mekko, mikä on aika harvinaista minulle, vanhin poikani kertoi kovaan ääneen, että "Äiti, sinun täytyy ostaa isommat rintaliivit, sillä tuo peittää vain 12 prosenttia tisseistäsi!""

"Olin Tescossa (tuolloin 3-vuotiaan) poikani kanssa lihatiskillä. Hän osoitti kanafileitä ja sanoi "Katso, äiti, pippeleitä". Sanoin, että "Ei kulta, se on kanaa". Hän sanoi "Sinähän pidät pippeleistä, etkö vain, äiti?" Punastuin, katsoin ympärilleni ja toivoin, ettei kukaan kuullut tietämättä, mitä sanoa, kun hän huusi sydämensä kyllyydestä "SINÄHÄN PIDÄT PIPPELEISTÄ, ETKÖ VAIN, ÄITI?" Muut kaupan asiakkaat nauroivat."

"Muistan, kun vanhimmaiseni oli pikkuinen. Olin vetänyt vessan, mutta tamponi ei ollut mennyt (vessasta alas). Hän meni vessaan ja tuli juosten luokseni. "Äiti, vessassa on pieni eläin..." Kyyneleet valuivat pitkin hänen kasvojaan... "Luulen, että se on loukkaantunut, koska se vuotaa verta!""

"Tuolloin 3-vuotiaani alkoi huutamaan "Äiti, äiti, tule pian" kiljuen samalla. Juoksin niin nopeasti kuin pystyin kylpyhuoneeseen ja hän sanoi itkien "Luulen, että isin pippeli on pudonnut!" Katsoin vessanpönttöön ja näin tamponin, joka ei ollut huuhtoutunut. Minä: "Niinpä näkyy, kultaseni." Olin sanaton."

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat