Äidit paljastavat hyödyllisiä valkoisia valheita, joita ovat kertoneet lapsilleen: "Hän syö nykyään kaiken lautaseltaan"

Näitä asioita muut äidit eivät koskaan kerro sinulle... 0:55
Katso myös: Näitä asioita muut äidit eivät koskaan kerro sinulle

Monet vanhemmat ovat kertoneet lapsilleen pieniä valkoisia valheita erilaisissa tilanteissa. Nyt äidit jakavat mitä hauskempia tarinoitaan TikTokissa. 

Muistatko sinä, minkälaisia valkoisia valheita vanhempasi kertoivat ollessasi pieni? 

Nyt äidit ovat innostuneet jakamaan lapsiinsa toimineita “käytännöllisimpiä valheita” TikTokissa muille vanhemmille. 

Jotkin vanhemmat ovat pitäneet toisten kertomia valkoisia valheita niin nerokkaina, että ovat paljastaneet kokeilevansa niitä myös omiin lapsiinsa. Vaikka osat valheista ovat julmia, eivät äidit ja isät ole voineet olla nauramatta. 

Älä juokse parkkipaikalla 

Kathryn Morgan aloitti trendin kertomalla valkoisen valheen, jota hän on käyttänyt lapsiinsa. Syynä valheen kertomiselle oli äidin huoli siitä, että lapset eivät pysyisi hänen vierellään parkkipaikalla.  

Hän sanoo kertoneensa lapsille, että parkkipaikalla näkyvät öljyjäljet autoista ja rekoista ovat todellisuudessa kaikki, mitä jäi jäljelle lapsista, jotka joutuivat auton alle parkkipaikalla, koska he eivät pitäneet äitiään kädestä kiinni. 

– Tähän päivään asti he ovat pysyneet vierelläni parkkipaikalla – se oli paras valhe ikinä. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Monet vanhemmista ovat pitäneet tarinaa hyvänä, sillä lasten juoksentelu parkkipaikoilla voi olla suuri ongelma. 

– Olen onnellinen, etten ole ainoa, joka kertoo tällaisia valheita lapsilleen, eräs vanhempi kertoo. 

– Tulen käyttämään tätä lapsiini, yksi käyttäjä kommentoi. 

Eräs äiti myönsi kommenteissa vieneen tarinan pidemmälle “nimeämällä” öljyjäljet, jotta lapset lopettaisivat parkkipaikalla juoksemisen. 

Katso kammottava video: Näin yllättäen lapsi voi karata vanhemmiltaan ja juosta auton alle – pikkupoika huijasi kuolemaa kahdesti.

Ei herkille: Pikkupoika juoksi auton eteen – huijasi kuolemaa kahdesti 0:21

Valheesta ilmestyy tähti

Vastauksena Kathrynin videoon, Victoria-niminen äiti kertoi valkoisen valheensa, jolla hän sai lapsensa lopettamaan valehtelun. 

– Kerroin lapsilleni, että heidän valehdellessaan heidän otsaansa ilmestyy tähti, jonka vain aikuiset voivat nähdä. Joka kerta kun he valehtelevat minulle, he peittävät otsansa. 

Victoria nauraa videolla selittäessään valhettaan, eikä hän ole ainoa huvittunut. Videota on katsottu yli kymmenen miljoonaa kertaa ja tuhannet ihmiset ovat paljastaneet kommenttikentässä lisää hyödyllisiä valkoisia valheita. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kerroin pojalleni, että kokatessani kasviksia käytän reseptejä, jotka Hämähäkkimies antoi minulle. Hän syö nykyään kaiken lautaseltaan, eräs äiti paljastaa. 

– Kerroin lapsilleni, että autoa ei pysty ajamaan, jos turvavyöt eivät ole kiinni, toinen äiti kertoo. 

– Jos jäätelöauto soittaa musiikkia, se on ilmoitus kaikille jäätelön loppumisesta, kolmas paljastaa. 

Lue myös:

    Uusimmat