Ah, niin vaatimatonta – maailman mukavin avoauto

Mercedes-Benz esittelee Frankfurtissa 44 vuoden tauon jälkeen S-sarjan avomallin. Tavoitteena auton suunnittelussa oli vaatimattomasti tehdä maailman mukavin avoauto.

Mercedes-Benzin Luksusavomallien historia ulottuu kokonaisuudessaan aina 1920-luvulle saakka. Sotien jälkeen tarjonta oli laajaa ja viimeisimmät avomallit Mercedeksen lippulaivasta olivat markkinoilla vuosina 1961-1971. Näiden W111 ja W112 mallikoodeilla tunnettujen autojen jälkeen Mercedeksen ylellisimpien avoautojen perinteitä on jatkanut kaksipaikkainen SL.

– 44 vuoden jälkeen voimme taas tarjota merkkimme ystäville S-sarjan avoautoversion. Uusi malli heijastelee haluamme varmistaa asiakkaillemme yksilöllinen ja ajattoman ylellinen ajokokemus, Mercedes-Benzin myyntijohtaja Ola Källenius linjaa.

Uusi nelipaikkainen avoauto tarjoaa yhtä ylellisen ajokokemuksen kuin sisarmallit. Muutamat varusteet kuten Aircap-tuulisuoja, kaulaa ja niskaa lämmittävä Airscarf-ilmalämpöhuivi, lämmitettävät käsituet ja penkit sekä älykäs ilmastointi pitävät huolen avoautoilun mukavuudesta myös viileämmillä keleillä.

Kuvassa uuden S Cabrioletin kanssa vanha W111 korimallin Cabriolet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja