Aguilera yllätti faninsa intiimillä kuvalla – yläosattomissa vessaselfiessä

Laulaja Christina Aguilera yllätti faninsa jakamalla sosiaalisessa mediassa henkilökohtaisen ja paljastavan kuvan.

Laulaja Christina Aguilera yllätti faninsa julkaisemalla Instagram-tilillään aikaisin keskiviikkoaamuna Suomen aikaa rohkean vessaselfien. Kuvassa Aguilera poseeraa pelkissä alushousuissa hulppeassa kylpyhuoneessa.

Mikäli kuva ei näy selaimessasi, voit katsoa sen täältä.

Intiimi kuva todella pomppaa esiin laulajan kuvien seasta. Tähti kun on muuten julkaissut itsestään lähes ainoastaan virallisia poseerauskuvia.

– Tiedättehän, minun kanssani kaikki on aitoa, koko ajan. Minusta tuntui, että nyt on aika jakaa henkilökohtaisia kuvia kansanne… ja tämä on vasta alkua. Hyvää yötä, Aguilera perusteli kuvan yhteydessä.

Kenties Aguilera tavoittelee lisää faneja ja seuraajia intiimillä kuvallaan? Tähdet kun ovat viime aikoina suorastaan kilpailleet sosiaalisen median rohkeilla poseerauksilla. Aguileralla on Instagram-tilillään tällä hetkellä noin miljoona seuraajaa.

Christina Aguilera tunnetaan neljän oktaavin lauluäänestään ja muun muassa hiteistään Genie in a Bottle, Beautiful, Ain’t no other Man ja Hurt. Televisiossa hänet on nähty muun muassa Amerikan The Voice -ohjelman tuomarina.

Aguileralla on puolisonsa Matt Ruttlerin kanssa kesällä 2014 syntynyt tytär Summer Rain.  Aiemmmasta suhteesta Aguileralla on seitsemänvuotias poika.

Lue myös:

    Uusimmat