Adam Levine avautuu irtosuhteistaan: Rakastan kaikkia naisia!

Rocktähti ja naistennaurattaja Adam Levine avautuu irtosuhteittensa syistä.

Maroon 5 -yhtyeen solisti Adam Levine erosi vastikään alusvaatemallina tunnetusta tyttöystävästään Anna Vyalitsynasta(kuvassa yllä) kahden vuoden seurustelun jälkeen. Tätä voisi väittää jonkinmoiseksi saavutukseksi, sillä Details-lehdessä popin uudeksi kuninkaaksi hehkutettu Levine on tunnettu aikamoisena naistenmiehenä – ja tätä väittämää mies mielellään ylläpitääkin.

– Yksi teoriani miksi ymmärrän naisia niin hyvin on se, että kun vanhempani erosivat, äitini muutti veljensä ex-vaimon luo, joka oli juuri eronnut ja sinkku. Joten elin kahden hylätyn naisen kanssa, sekä lisäksi serkkuni – joka on kuin sisko minulle – ja veljeni Michaelin kanssa, joka lopulta ilmoitti olevansa homoseksuaali. Estrogeeniä siis riitti, Levine kertoo.

– Tiedätkö kun olet 14-vuotias ja pelkäät puhua tytöille? Minä en kokenut sellaista. Minulle oli hyvin luonnollista puhua tytöille.

Adam Levineä on myös herjattu naistenvihaajaksi tämän sovinistisen käytöksen myötä, mutta mies kiistää väitteet.

– On olemassa kahdenlaisia miehiä. On miehiä, jotka ovat naisia vihaavia sikoja, ja sitten on miehiä jotka todella rakastavat naisia, ja ajattelevat naisten olevan ihmeellisimpiä ihmisiä koko maailmassa, Levine kuvailee.

– Ja minä olen sellainen. Ehkäpä syy siihen miksi harrastin irtosuhteita, ja halusin mennä sänkyyn niin monen naisen kanssa, oli se että rakastan heitä (naisia) niin paljon.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Newsroom.mtv.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat