Mainos

ABC:n mobiilitankkaus laajenee merkittävästi – toimii myös muilla kuin iPhoneilla

Alkuvuodesta lanseerattu ABC:n ja S-Pankin mobiilitankkaus laajenee nyt merkittävästi kahdella tavalla: se tulee mahdolliseksi merkittävällä määrällä uusia ABC-asemia sekä myös Android- ja Windows-puhelinten sovelluksissa.

Palvelu vaatii puhelimeen S-mobiili-sovelluksen sekä siihen liitetyn S-Etukortti Visan. Alun perin mobiilitankkaus tuli vain S-mobiilin iPhone-versioon, mutta nyt sovelluskaupoista löytyy päivitetyt versiot S-mobiilista mobiilitankkauksen kera jo Androidille sekä Windows-puhelimille.

Aiemmin vain muutamilla pääkaupunkiseudun asemilla tarjolla ollut mobiilitankkaus laajenee nyt tästä päivästä alkaen kaikille HOK-Elannon ja Varuboden-Oslan ABC-asemille kattaen koko Uudenmaan.

Lisäksi kesäkuussa mobiilitankkaus tulee vielä Keski-Suomeen ja Pohjanmaalle, kun se tulee Keskimaan ja KPO:n osuuskauppojen ABC-asemille.

Yhteensä laajennusten jälkeen S-ryhmän mukaan mobiilitankkaus on tarjolla kahden miljoonan suomalaisen alueella.

Uutena ominaisuutena S-mobiili-sovelluksesta voi nyt seurata myös polttoaineenkulutusta niin euroissa kuin litroissa.

Mobiilitankkaus toimii S-mobiilissa tunnistamallaauton sijainnin automaattisesti ABC-asemalla. Näin tankkaajan ei tarvitse kuin valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksu napataan automaattisesti liitetyltä kortilta. Tarkoituksena on luonnollisesti nopeuttaa ja helpottaa auton tankkaamista.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.