Aavedata-ryhmä ja suosikkitubettaja löytävät kammottavia asioita historiallisessa kartanossa: "Ihan kuin emme olisi yksin"

0:29
Aavedata-ryhmä ja suosikkitubettaja tekevät pelottavan löydön

Aaveiden jäljillä -ohjelmassa vieraillaan Vuojoen kartanossa, jonka selittämättömät tapahtumat ovat jatkuneet vuosia. 

Uutuussarja Aaveiden jäljillä tuo suomalaisten yliluonnollisten ilmiöiden tutkimuksen televisioruutuihin. Ohjelman keskiössä on Aavedata, joka on yliluonnollisten ilmiöiden tutkimusryhmä, jonka ytimessä ovat veljekset Jupe ja Marko Keskitalo

Ohjelman kolmannessa jaksossa veljekset vierailevat Aavedata-tiiminsä kanssa Eurajoen kunnassa sijaitsevassa Vuojoen kartanossa, jossa on vuosien ajan todistettu selittämättömiä tapahtumia. Vieraiden ja kartanon henkilökunnan mukaan kartanosta on kuulunut täysin tyhjästä lasten leikkimisen ääniä sekä mystisiä koputuksia, kuin myös nähty ohi kulkevia hahmoja. 

Kartanon historiassa on myös surullisia tapahtumia, sillä muun muassa 1800-luvulla isäntäperheen kuusivuotias tytär putosi syntymäpäivänään porraskaiteelta useita metrejä kivilattialle ja kuoli myöhemmin saamiinsa vammoihin. Paikalla, johon tyttö putosi, on edelleen veriläikkä sekä lattiaan kaiverrettu musta pieni risti tytön muistolle. 

Aavedata yrittää saada yhteyden pieneen tyttöön yhdessä tubettaja Jesse Sarkkisen kanssa, joka tunnetaan paremmin tubemaailmassa nimellä Mauton. Joukko tutkii laitteillaan erityisesti kohtaa, johon tyttö traagisesti putosi syntymäpäivänään aikoinaan. 

Ryhmän kysellessä kysymyksiä tutkimuslaitteidensa avulla he saavat tulkintansa mukaan useita vastauksia pienen tytön äänellä. Vastauksista ei kuitenkaan saa juuri selvää. 

– Ihan kuin emme olisi yksi, Sarkkinen toteaa kylmäävän hetken jälkeen. 

Aaveiden jäljillä torstaisin Subilla klo 22!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja