90 päivää morsiamena -ohjelman Kyle, 32, on koukussa spermanluovutukseen – 71 lasta

90 päivää morsiamena -ohjelmassa seurataan neljää pariskuntaa, jotka tahtovat syventää etäsuhteensa avioliitoksi.

90 päivää morsiamena -ohjelman uusimmalla tuotantokaudella Rakkautta paratiisissa seurataan Yhdysvalloista kotoisin olevaa Kyleä, joka suuntaa tapaamaan tyttöystäväänsä Maltalle. 

Kyle on ammatiltaan kirjanpitäjä. Mies tapasi maltalaisen Anikan, 39, spermanluovutusnettisivulla. Kyle on koukussa spermanluovutukseen, ja hänellä on 71 biologista lasta. Yhdeksän lasta on tämän lisäksi vielä tuloillaan.

Jaksossa Kyle saapuu viettämään kaksi viikkoa Anikan asuntoon Maltalle. Välittömästi Kylen omituiset piirteet nostavat päätään.

– Tiesin, että Kyle on todella outo tyyppi, mutta hän keksi pistejärjestelmän suhteellemme. Minun täytyy ansaita pisteitä esimerkiksi siitä, että en juo tai polta. Minulla on paljon kysymyksiä, Anika lausuu ohjelmassa.

– Muutama nainen, jolle olen luovuttanut spermaa, on kehittänyt tunteita minua kohtaan. Minulla ei ole herännyt tunteita. Anikan kanssa kaikki on erilaista. Tunnen syvää yhteyttä häneen. Hän on fiksu, huomaavainen ja haluamme molemmat lisää lapsia, Kyle kommentoi suhdettaan.

Myöhemmin pariskunta tapaa toisensa illallisen merkeissä. Kyle kertoo Anikalle ravintolassa spermanluovutusaddiktiostaan.

Kyle kertoo myös, että Anika on hänen ensimmäinen tyttöystävänsä.

– Viimeisen kymmenen vuoden ajan olen janonnut parisuhdetta, mutta omistan elämäni lisääntymiselle. Otan paljon ravintolisiä parantaakseni spermani laatua ja vältän liiallista istumista. Teen kaikkeni, jotta naiset voivat lisääntyä, Kyle selittää Anikalle.

Anika kokee Kylen käyttäytymisen ja mielihalut karmiviksi. Kyle toteuttaa tahtoaan nousemalla seisomaan 15 minuutin välein illallisen aikana.

– Tajuan vasta nyt, kuinka ärsyttävää se on. Se on karmivaa, Anika kommentoi.

– Alan ymmärtää, että en ehkä tunne Kyleä. Mietin jo, miten pääsen eroon tästä sotkusta. Videopuheluiden kautta rakastuin suloiseen, kilttiin ja söpöön mieheen. Tiesin, että hän on outo, mutta tämä… On todella epäseksikästä nähdä miehen hotkivan ruokaansa.

– Onneksi ravintolassa on vähän ihmisiä, koska olisin häpeissäni, jos muut näkisivät, hän jatkaa myöhemmin.

Molemmat järkyttyvät toistensa käytöstavoista illallisen aikana. Kyle loukkaantuu siitä, ettei Anika pidä hänen tavastaan syödä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

90 päivää morsiamena: Rakkautta paratiisissa näytetään sunnuntaisin TLC-kanavalla ja discovery+-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat