90 päivää morsiamena -pari erosi 15. kerran – naisen tietämättä

Ed "Big Ed" Brown perui hänen ja Elizabeth "Liz" Woodsin häät, mutta jätti kertomatta tästä kumppanilleen.

90 päivää morsiamena  -ohjelmasta tunnetut Ed "Big Ed" Brown ja Elizabeth "Liz" Woods ovat lähteneet jälleen kerran eri teille – ainakin Brownin mukaan, kertoo People.

Sisarsarja 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen tuoreessa jaksossa ilmenee, että Brownin mukaan pariskunta olisi eronnut jo 15. kerran.

Jaksossa Brown jakoi tuntojaan ja ajatuksiaan pariskunnan tilanteesta. Suhdetta ovat määrittäneet useat erimielisyydet ja riidat: viimeisin ero johtuikin Brownin kertoman mukaan eskaloituneesta riidasta, joka koski maustettua tacopastaa. 

Brown kertoi jaksossa, ettei aio pyytää Woodsilta anteeksi, vaikka tämä todennäköisesti odottaa juuri sitä. 

– Luulen, että Liz itse asiassa odottaa, että soitan hänelle ja sanon olevani pahoillani, kuten aina ennenkin. Soitan, pyydän anteeksi, okei, ja jatkamme eteenpäin. Niin ovat menneet viimeiset 14 eroa, Brown kertoi jaksossa kameroille. 

Miehen mukaan muutto Arkansasiin ei parantanut pariskunnan suhdetta, vaan päinvastoin antoi hänelle itselleen uutta perspektiiviä asioihin. Brown kertoi, ettei ole vihainen Woodsille, vaan tajunneensa, ettei heitä ole tarkoitettu yhteen. 

– Olen eri pisteessä elämässäni, pystyn näkemään nyt selvästi, ettei tämä tule toimimaan: Lizin on mentävä ja elettävä elämäänsä, ja minun täytyy elää omaani. 

Jaksossa nähtiin myös Woodsin näkemys asiasta, joka oli se, että Brownin päätös suhteen lopettamisesta sekä häiden perumisesta oli tullut naiselle täysin yllätyksenä. Woodsin mukaan hän oli mennyt nukkumaan hänen ja Brownin riidan jälkeen, ja herättyään hän oli huomannut Brownin kadonneen. 

– Sitten eilen sain eilen tekstiviestin virkailijaltamme, jossa hän kertoi kuinka pahoillaan oli siitä, että häät peruttiin. Ed perui häämme kertomatta siitä minulle, Woods tilitti jaksossa. 

Woods ihmetteli sitä, mikä oli muuttunut niin nopeasti hänen ja Brownin välillä, että tämä perui häät niin ettei edes keskustellut asiasta Woodsin kanssa. Morsian arveli Brownin "jänistäneen" ja "ettei tämä olisi oikeastaan koskaan halunnut naimisiin". 

– En usko, että olisin voinut nähdä enempää vaivaa tämän miehen eteen, osoittaakseni, että hän merkitsee minulle kaikkea, totesi Woods ja kutsui lopulta Brownia "pelkuriksi" sekä "heikoksi" tämän yllättävän käytöksen johdosta. 

Brownin ja Woodsin on-off-suhde on jatkunut vuodesta 2021 lähtien. Brownin rakkauselämää on seurattu 90 päivää morsiamena -ohjelmassa kuitenkin pidempään: Big Ed tuli alunperin tunnetuksi, kun ohjelmassa seurattiin hänen rakastumistaan tuolloin 23-vuotiaaseen filippiiniläiseen Roseen. Ohjelmassa Brown matkusti naisen luokse FIlippiineille, mutta rakkaustarina oli kaikkea muuta, kuin satumainen. 

Brown muun muassa vaati Rosea ajamaan säärikarvansa sekä valitti naisen hygieniasta ja päätti näin ollen ostaa suuvettä ja hammasharjan mielitylleen. Pariskunta ennätti kihloihinkin,  mutta rakkaustarinalla oli lopulta karvas loppu.

Lue myös:

    Uusimmat