90 päivää morsiamena -kohuparin sulhanen katosi – poliisit löysivät ja välittivät morsiamelle painavan viestin: "Hän kertoi pelkäävänsä henkensä edestä"

90 päivää morsiamena -ohjelman Michael Ilesanmi katosi hetkeksi helmikuussa.

90 päivää morsiamena  -ohjelmasta tunnetuksi tullut nigerialainen Michael Ilesanmi katosi helmikuun lopussa, uutisoi muun muassa Page Six.

Ilensanmin yhdysvaltalainen puoliso Angela Deem julkaisi sosiaalisessa mediassa useitapäivityksiä, joiden mukaan mies on ilmoitettu kadonneeksi. Näitä päivityksiä löytyy yhä muun muassa naisen Instagram-tililtä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Helmikuun loppupuolella Deem julkaisi TikTokissa itkuisen päivityksen, jossa kertoi, ettei Ilesanmia ole pystytty paikantamaan. 

– Poliisit ovat etsinnöissä mukana, emmekä pysty löytämään häntä, Deem kertoi tuolloin. 

Julkaisussaan Deem kertoi myös, etteivät Ilesanmin nigerialaiset sukulaiset ole vastanneet hänen yhteydenottoihinsa. Hän tarjosi seuraajilleen 10 000 dollarin (noin 9 220 euron) suuruista palkkiota aviopuolisonsa löytämisestä. 

Sittemmin Deem on julkaissut sosiaalisen median tileillään myös varsin kyseenalaisia päivityksiä. Deemin Instagram-tilin Tarinat-osiossa löytyy päivityksiä muun muassa liittyen luottamuksen pettämiseen, valehteluun sekä karman aiheuttamiin seurauksiin. 

– Karma tulee kostamaan joillekin teille todella kovaa niiden ihmisten satuttamisesta, joilla ei ollut kuin hyviä aikeita teidän varallenne, eräässä Deemin julkaisemassa päivityksessä luki maanantaina 4. maaliskuuta. 

Tiistaina 27. maaliskuuta yhdysvaltalainen tubettaja John Yates kertoi videollaan, jossa mukana oli myös Deem, että Ilesamni olisi löytynyt täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Deem oli saanut poliisilta puhelun, jossa kerrottiin tämän olevan turvassa. Tämä oli kuitenkin ilmaissut poliisille, ettei halua vaimonsa tietävän sijaintiaan. 

– Hän kertoi poliisille pelkäävänsä henkensä edestä, Deem ja Yates kertoivat videolla. 

Deem kertoi puolestaan olevansa "vitun vihainen" saatuaan tietää puolisonsa piileskelevän häneltä, kun Deem puolestaan pelkäsi kertomansa mukaan tämän satuttaneen itsensä. 

Ilesanmin ja Deemin suhde on ollut monivaiheinen. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2018 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen -ohjelman myötä ja he menivät naimisiin kaksi vuotta myöhemmin. Yritettyään vuosia saada Ilesanmin Nigeriasta Yhdysvaltoihin, pääsi hän muuttamaan sinne viimein vuoden 2023 joulukuussa. 

Vuosien varrella myös ohjelman katsojat ovat todistaneet pariskunnan suhteen monia vaiheita. Deem on esimerkiksi väittänyt Ilesanmin pettäneen häntä.

Ilesanmi ei ole itse kommentoinut julkisesti asiaa. Hän on kuitenkin ilmeisesti muokannut Instagram-tilinsä  kuvausta hiljattain. 

– Tämä on virallinen tilini. Ei vihaa kiitos. Olen turvassa.

Lue myös:

    Uusimmat