Sisarvaimot-päähenkilö yllättää – olisi valmis yksiavioisuuteen, mutta vaimo on eri mieltä: "Se on outoa"

Sisarvaimot-sarjan Kody Brown olisi kertomansa mukaan valmis yksiavioisuuteen, mutta ainoalla jäljellä olevalla vaimolla Robyn Brownilla on asiasta omat epävarmuutensa.

Yhdysvaltalaisessa Sisarvaimot-sarjassa on seurattu vuodesta 2010 lähtien Brownin perheen moniavioista elämää. Perheeseen ovat kuuluneet Kody Brown, 54, hänen neljä vaimoaan sekä 18 lastaan. 

Vuonna 2022 Kody Brownin kolme neljästä vaimosta sai kuitenkin tarpeekseen ja Christine, 51, Meri, 52, ja Janelle Brown, 54,  päättivät kaikki yksi kerrallaan lähteä suhteesta. Näin ollen jäljelle jäi vaimoista vain yksi, Robyn Brown, 45. 

Hiljattain Yhdysvalloissa esitetyssä sarjan jaksossa Janelle Brown kertoo ohjelman juontaja Sukanya Krishnanille uskovansa, ettei Kody Brown olisi todennäköisesti enää aikeissa ottaa uutta vaimoa. 

– Hän puhuu yhä enemmän ja enemmän, että "nyt kun siirrymme kohti yksiavioisuutta", joten uskon, että sitä kohti hän on menossa, Janelle Brown arvioi. 

Janelle Brownin mukaan sekä Kody että Robyn Brown vaikuttaisivat olevan onnellisia tällä hetkellä yksiavioisessa suhteessaan ja löytäneen hyvän tasapainon toistensa kanssa. 

Samaisessa jaksossa myös Kody Brown itse kertoo, ettei hän olisi kiinnostunut siitä, että Robyn "rekrytoisi" yhtälöön uuden sisarvaimon. 

– Minun olisi kerrottava sille naiselle, etten tulisi koskaan rakastamaan sinua niin paljon, kuin rakastan häntä. Tiedän nyt paremmin. 

Tilanteesta hankalan tekee kuitenkin se, että Robyn Brown ei kertomansa mukaan ole itse varma siitä, voiko hän löytää onnea kahdestaan Kody Brownin kanssa. Vaimo itse kertoo kokevansa Kody-puolison "pettäneen lupauksensa vahvan, monihenkilöisen perheen rakentamisesta yhdessä". 

– Se on outoa. Rakastaa ja kunnioittaa Kodya, haluaisin sanoa kyllä sille, mutten tiedä tarkalleen kuinka se toimii. Se on outoa, mielestäni se on epäkunnioittavaa, toteaa Robyn Brown viitatessaan siihen, että on saanut entisten sisarvaimojen siunauksen suhteelle sarjassa, muttei varsinaisesti kameroiden ulkopuolella. 

Meri Brown oli aikoinaan Kody Brownin ensimmäinen vaimo, ja kaksikko sopi liittonsa sekä laillisesti että "henkisesti" vuonna 1990. Seuraava "henkinen" liitto solmittiin Janelle Brownin kanssa vuoden 1993 tammikuussa. Kolmas "henkinen" avioliitto tuli toteen Christine Brownin kanssa vuonna 1994. 

Neljäs, ja tällä hetkellä ainut jäljellä olevista liitoista Robyn Brownin kanssa solmittiin Sisarvaimot-sarjan ensimmäisellä kaudella toukokussa 2010. Robyn ja Kody Brown ovat nykyään myös virallisesti naimisissa.  

Lähde: People, Insider

Lue myös:

    Uusimmat