90 päivää morsiamena -sulhasen äiti tuli viimeinkin toisiin aatoksiin – teki järisyttävän myönnytyksen miniäänsä kohtaan

90 päivää morsiamena -tähtipari Jenny Slatten ja Summit Singh ovat viimein saamassa onnellisen loppunsa.

90 päivää morsiamena  -ohjelmassa on saatu jo usean tuotantokauden ja vuoden ajan seurata yhdysvaltalaisen Jenny Slattenin ja intialaisen Summit Singhin töyssyistä rakkaustarinaa, josta haasteita ei ole puuttunut. 

Yksi pariskunnan suurimmista ongelmista heidän suhteensa aikana on ollut se, että Singhin vanhoillisten intialaisvanhempien Anil ja Sadhna Singhin on ollut lähes mahdotonta hyväksyä kaksikon suhdetta siksi, että Slatten on amerikkalainen sekä 30 vuotta Singhia vanhempi. Vuosien varrella Singhin äiti jopa uhkasi tappaa itsensä, mikäli tämä menisi naimisiin Slattenin kanssa. 

Nyt Intiassa asuvan pariskunnan suhde vaikuttaa saaneen yllättävän käänteen parempaan. Yhdysvalloissa hiljattain esitetyssä 90 Day Diaries -ohjelman jaksossa Slatten ja Singh kertovat kummankin vanhemman toivottaneen Slattenin vihdoin ja viimein tervetulleeksi perheeseensä, kertoo People

Myös Singhin vanhemmat pääsevät ääneen jaksossa. Perheen isä kertoo kummankin vanhemman ajatusten muuttuneen hiljalleen. 

– Kun kohtaat monia asioita ja puhut monien ihmisten kanssa, huomaat, että et voi muuttaa kaikkea elämässä. Sinun on hyväksyttävä se sellaisena kuin se on, perheen isä kertoo. 

Myös Singhin äiti myöntää hyväksyneensä lopulta Slattenin lapsensa puolisona. 

– Mitä muuta voisi tehdä? Kunhan he ovat onnellisia, niin mekin olemme. 

Jaksossa nähdään Slattenin keskustelu kolmen kesken puolisonsa vanhempien kanssa. 

– Olen vain niin kiitollinen siitä, että tulitte tapaamaan minua kaiken tämän jälkeen. Ja että oikeasti istumme tässä, puhumme rakastavasti sen sijaan, että tappelisimme. Ainut mitä voin sanoa, että kiitos niin paljon siitä, että viimeinkin rakastatte minua. Tiedän, että minä rakastan teitä. 

Myös Sumit Singh kertoo jaksossa helpotuksestaan sen suhteen, että viimein, taisteltuaan pitkään rakkautensa eteen, hän voi olla onnellinen. 

– Olen taistellut rakkauden eteen – sekä elämäni rakkauden että perheeni rakkauden – kaikesta siitä niin pitkään. 

Lue myös:

    Uusimmat