Mainos

9-vuotias Maddison elää hengityskoneen varassa – perheellä ei varaa sähkölaskuihin: "Kyse elämästä ja kuolemasta"

Harvinaista lihassurkastumatautia sairastava Maddison vaatii ympärivuorokautista hoitoa. Hänen vanhempiensa tulot eivät kuitenkaan meinaa riittää edes sähkölaskuun, uutisoi The Sun.

Maddison Sherwood joutui puolivuotiaana sairaalaan kovan kuumeen takia. Tuolloin hänellä diagnosoitiin harvinainen lihassurkastumasairaus.

Lääkärit olivat vakuuttuneita siitä, ettei tyttö eläisi kahta vuotta pidempään. Nyt hän on 9-vuotias ja pärjää kotihoidossa. Hän tarvitsee kuitenkin ympärivuorokautista hoitoa ja on kiinni hengityskoneessa.

Maddisonin vanhemmat Lidia ja Jamie Sherwood jäivät pois töistä pystyäkseen huolehtimaan tyttärestään kotona. Kokopäiväisinä omaishoitajina heidän tulonsa putosivat ja he ajautuivat taloudellisiin vaikeuksiin.

He eivät ole pystyneet maksamaan enää sähkölaskujaan, jotka ovat nousseet 250 euroon kuussa. Jos sähköt katkaistaan, Maddison on hengenvaarassa, sillä hän ei pysty hengittämään ilman hengityskoneen apua.

– Tässä on todella kyse elämästä ja kuolemasta, Lidia Sherwood sanoo The Sunille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sherwoodit ovat täysin omaishoitajille maksettavien tukien varassa, joten rahat eivät yksinkertaisesti riitä. He ovat olleet yhteydessä hyväntekeväisyysjärjestöihin ja toivovat, että joltain taholta löytyisi apua hengityskoneen aiheuttamien kustannusten kattamiseen ja Maddison saisi elää.

He vetoavat ennen kaikkea sähköyhtiöihin ja ehdottavat alennettuja hintoja perheille, jotka joutuvat käyttämään hengityskonetta, kertoo Daily Mail.

Maddison ei ole antanut hengityskoneen rajoittaa elämäänsä. Hän käy koulua, harrastaa pyörätuolijalkapalloa ja rakastaa laulamista.

– Hän nauttii siitä mitä tekee ja on todella itsevarma, Lidia sanoo Daily Mailille.

Lähteet: The Sun, Daily Mail

***

4:42

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.