9-vuotiaan tytön leikit saivat kamalan lopun Yhdysvalloissa – joukko pitbulleja raateli lapsen kuoliaaksi: "Näin pienen tytön makaavan selällään"

Pitbull hyökkäsi naisen kimppuun metrossa 1:50
Hurja video: Pitbull hyökkäsi naisen kimppuun metrossa!

Detroitin poliisi tutkii Yhdysvalloissa 9-vuotiaan tytön kuolemaa. Tyttö leikki kadulla kotinsa lähellä maanantaina, kun pitbullit hyökkäsivät hänen kimppuunsa.

Asiasta uutisoivan ABC Newsin mukaan Detroitissa asuva 9-vuotias tyttö joutui kolmen pitbullin raatelemaksi kotinsa läheisellä kujalla maanantaina iltapäivällä, kertoi poliisi.

Naapurustossa asuva nainen oli kuullut huutoa ja mennyt katsomaan, mitä oli tapahtunut. Silminnäkijän mukaan näky kadulla oli järkyttävä.

– Näin pienen tytön makaavan selällään. Hänessä oli puremajälkiä ja osa hänen kaulastaan roikkui irtonaisena, kuvaili Deborah Golden.

Nainen kertoi aloittaneensa elvytyksen. Myös Edward Cruz -niminen kertoi heittäneensä koiria tiiliskivellä, huutaneensa ihmisiä apuun ja pysyneensä tytön rinnalla.

Yhtä koirista ammuttiin

Poliisin mukaan koirien omistajan ystävä oli ampunut yhtä koirista.

Poliisi tutkii nyt muun muassa sitä, mikä tytön leikeissä olisi voinut provosoida koiria hyökkäämään lapsen kimppuun.

Koirien omistaja pidätettiin ja myös koirat on otettu huostaan. Seuraavaksi syyttäjä päättää, tullaanko omistajaa vastaan nostamaan syytteitä.

Lue myös:

    Uusimmat