8-vuotias brittityttö ystävystyi kuuron kuljettajan kanssa – yllätti tämän hellyttävällä tavalla: "Ilahduin erittäin kovasti"

Ensihoitaja-äiti palasi kotiin kuuden viikon jälkeen – liikuttava kohtaaminen 2:07
Katso videolta perheen liikuttava jälleennäkeminen, kun ensihoitajaäiti palasi kotiin monen viikon jälkeen.

8-vuotias tyttö opetteli toivottamaan kuljetusfirmassa työskentelevälle Timille mukavaa päivää viittomakielellä, kertoo muun muassa BBC.

Isossa-Britannian koronaviruspoikkeustilan takia Hermes-kuljetusfirmalla jakeluauton kuljettana työskentelevä Tim Joseph oli käynyt säännöllisesti Amy Robertsin ja hänen 8-vuotiaan tyttärensä Tallulahin kotona Ashton-under-Lynessa toimittamassa tavaraa. Visiittejä oli ollut yksi tai viikko viikossa.

Poikkeustilan alussa Tallulah oli piirtänyt kuvan sateenkaaresta ja kirjoittanut sen oheen ”kiitos”. Tuota piirrustusta Tim oli säilyttänyt ylpeänä pakettiautonsa kyydissä.

Tyttö opetteli viittomaan tervehdyksen

Koska Tim on kuuro, Tallulah päätti opetella viittomakieltä voidakseen tervehtiä häntä. Niinpä Amy päätyi kuvaamaan videon, jolla tyttö seisoo pihaportin luona ja viittoo Timille sanat ”hauskaa päivää”. 

Tim päätti opettaa Tallulahille hieman lisää viittomia. Hän näyttää, miten viitotaan "hyvää huomenta, hauskaa päivää". Kun tyttö toistaa sen perässä oikeaoppisesti, Tim näyttää erittäin ilahtuneelta.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Amy jakoi videon iloa tuottaneesta hetkestä Twitterissä 19. kesäkuuta seuraavin saatesanoin: ”Tässä on kuljetusfirman työntekijä, jonka olemme poikkeustilan alkamisen jälkeen tavanneet kerran tai kaksi viikossa. Poikkeustilan alussa Tallulah piirsi hänelle kiitoskuvan, jota hän on ylpeänä pitänyt autossaan. Kuluneiden viikkojen aikana he ovat ystävystyneet!”

Tim on liikuttunut huomiosta

Video on kerännyt yli 22 miljoonaa katselukertaa ja monet mediatkin ovat uutisoineet siitä. BBC tavoitti Timin kommentoimaan tapahtunutta.

– Tallulah tajusi, että olen kuuro ja eräänä päivänä hän yllätti minut viittomalla nuo sanat. Hän on varmaan opetellut viittomakieltä koulussa.

– Ilahduin erittäin kovasti. Tästä päivästä teki erityisen se hetki, kun toisti opastamani viittoman oikein!

Amyn jakama video on hellyttänyt monia. Se on saanut osakseen myös mediahuomiota. Tim on liikuttunut videon saamasta huomiosta.

– Toivottavasti yhä useampi oppisi viittomaan ja voisimme tuoda ihmisiä enemmän yhteen.

Lue myös:

    Uusimmat