8 arkipäiväistä murhetta: näistä asioista naiset stressaavat, vaikka eivät aina jaksaisikaan

Naisten päässä pyörii paljon asioita, joiden murehtimisesta ei ole hyötyä, mutta he tekevät sitä silti. 

Jokainen nainen on varmasti pohtinut useampaankin otteeseen elämänsä aikana sitä, kuinka helppoa olisi, jos ei tarvitsi miettiä niin paljon.

Tämä hauska listaus paljastaa joukon asioita, joita naiset murehtivat päivittäin, vaikka eivät sitä itsekään aina jaksaisi. 

Miten lattialla pudonnen tavaran voi nostaa herättämättä huomiota?

Ups, pudotin kynän maahan. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin voida kumartua nostamaan maahan pudonut esine ilman, että se vaikuttaisi seksuaaliselta. Kumartuminen yhdistetään valitettavasti vieläkin 1950-luvun flirttailevaan eleeseen.

Eihän paita ole liian paljastava?

Avara-aukkoiset paidat ovat rentoja, mutta ne voivat aiheuttaa tarpeetonta huomiota julkisilla paikoilla. Rintavako on mukava asia, mutta rintojen tuijotus kahvilan kassalla ei välttämättä tunnu kovinkaan mieluisalta.  

Mihin piilotan tamponit?

Naiset joutuvat usein huolehtimaan siitä, että heidän kuukautissuojansa pysyisivät visusti piilossa. Olipa kyseessä sitten käsilaukku tai kodin kaappi, niiden piilottelu kuuluu valitettavasti yhä monen naisen elämään. Välillä joudummekin kysymään itseltämme, elämmekö todella 2016-luvulla.

Miten tulisi treenata?

Monien mielestä naiset eivät saisi näyttää liian lihaksikkailta eivätkä treenata isoilla painoilla. Tämä ilmenee usein epäasiallisina kommentteina kuntosalilla. Ajatus siitä, että naisten tulisi olla vahvoja, mutta kuitenkin hoikkia, muodokkaita ja kiinteitä, on käytännössä mahdoton yhtälö.

Paljonko saat palkkaa?

Sinulle ei todennäköisesti makseta samaa palkkaa kuin vieressäsi istuvalle miehelle, joka ei välttämättä tee yhtä paljon töitä kuin sinä. Emme voi tehdä töitä, jos emme ole oikeutettuja samaan palkkaan kuin kaikki muutkin!

Vaikutatko kireältä?

Varsinkin esimiestehtävissä olevat naiset joutuvat usein puntaroimaan sitä, kuinka antaa määräyksiä vaikuttamatta määräilijältä. Naiset kamppailevat saman asian kanssa usein myös kotona. 

Kuinka usein sääret tulisi ajella?

Säärikarvat saattavat aiheuttaa varsinkin sinkuille tai tuoreessa parisuhteessa oleville päänvaivaa, sillä karvat voivat saada sinut tuntemaan olosi epämukavaksi. Sinun tulee pitää jatkuvasti huolta siitä, että sääresi ovat täysin karvattomat. Tämä jos mikä vie huomattavan paljon aikaa elämästäsi.

Mikä asu on hyväksyttävä?

Oletko törmännyt tilanteeseen, jossa saat perääsi huutelua vain sen takia, että juokset kuumana kesäpäivänä ilman t-paitaa, vain pelkät urheiluliivit päälläsi? Urheiluliivit ovat paljon peittävämmät kuin bikinit, joten miksi niitä ei voisi käyttää lenkillä? Miehetkin juoksevat ilman paitaa!

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat