8–0! Bayern München heti hirviömäisessä lyönnissä – pormestari löi nuijaa pöytään

Saksassa jalkapallon pääsarjaa Bundesliigaa viime vuodet hallinnut Bayern München aloitti uuden kauden murskaavalla voitolla, kun vastustaja Schalke kaatui perjantai-iltana luvuin 8–0.

Serge Gnabry avasi joukkueensa maalitilin jo pelin neljännellä minuutilla. Ensimmäisen puoliajan jälkeen Bayern oli jo kolmen maalin johdossa. Gnabry jatkoi maalien nakuttelua toisella puoliajalla ja ylsi lopulta kolmella maalilla hattutemppuun.

Bayern München keräsi maalisaaliinsa tyhjien katsomoiden edessä. Seura oli toivonut voivansa ottaa kotistadionilleen 7 500 katsojaa kauden alkua seuramaan, mutta Münchenin pormestari torppasi torstaina suunnitelmat kohoavien koronavirustartuntamäärien vuoksi.

Viisi viikkoa sitten Bayern voitti espanjalaisen Barcelonan 8–2 Mestarien liigan puolivälierässä. Saksalaisjoukkue vei koko liigan voiton vajaa kuukausi sitten.