76-vuotias nainen keräsi kananmunia omalla pihallaan, kun kukko hyökkäsi kimppuun – kohtalokkaat seuraukset

Rohkea kukko hyökkäsi myrkyllisen kobran kimppuun 1:21
Tämä rohkea kukko hyökkäsi puolestaan myrkyllisen kobran kimppuun

76-vuotias nainen oli keräämässä kananmunia omalla takapihallaan, kun kukko hyökkäsi hänen kimppuunsa. Myöhemmin nainen kuoli kukon nokkimisen aiheuttamaan verenvuotoon. 

7News-sivusto uutisoi Etelä-Australiassa kukon hyökänneen kananmunia keränneen iäkkään naisen kimppuun. Nainen sai kukon hyökkäyksestä vammoja ja kuoli verenvuotoon, oikeuslääketieteen asiantuntija kertoo. 

Ruumiinavauksessa löydettiin linnun nokkimisjälkiä naisen vasemman jalan alapuolelta. Tämä aiheutti voimakasta verenvuotoa, naisen kunnon romahtamisen ja lopulta kuoleman.

Taustalla yhteys verisuonitautiin

7News kertoo Adelaiden yliopiston lääketieteen asiantuntija Roger Byardin tapauksesta tekemästä tutkimuksesta. Tutkimus julkaistiin Forensic Science, Medicine and Pathology -lehden elokuun numerossa.

Professori Byard kertoi naiselta löytyneen vain kaksi pientä, syvää raatelujälkeä, mutta naisella oli jo ennestään terveyden kanssa ongelmia. Hänellä oli esimerkiksi verenpainetauti, diabetes ja suonikohjuja.

Byardin mukaan naisen kuoleman pitäisi varoittaa muita eläinten mahdollisista vaaroista ihmisille, joilla on verisuonitauteja.

– Tämä tapaus havainnollistaa kuinka suhteellisen pienikin kotieläin voi aiheuttaa vaarallisia vammoja ihmisille, jos he ovat alttiita tietyille verisuonitaudeille, julkaisussa kerrotaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: 7news.com.au

Lue myös:

    Uusimmat