71-vuotias eläkeläismummo pidätettiin Irlannissa: Toimi murtovarkaiden pakoauton kuljettajana

Irlannin poliisi tutkii murtovarkautta, jossa yhtenä epäiltynä on 71-vuotias majatalon omistava eläkeläisnainen. Aiheesta kertoo The Irish Independent -lehti.

Poliisin mukaan rikollisjoukko koostuu mummon lisäksi 24- ja 45-vuotiaista miehistä. Kolmikkoa epäillään viime kuussa keskellä päivää tapahtuneesta murtovarkaudesta Mullingarin kaupungissa. Mullingar sijaitsee 80 kilometrin päässä Irlannin pääkaupungista Dublinista.

Kolmikko pidätettiin aiemmin tällä viikolla, mutta päästettiin myöhemmin vapaaksi. Poliisi epäilee, että varttunut nainen ajoi autoa, jolla murtopaikalle mentiin ja sieltä paettiin.

"Erikoista, että kolme sukupolvea"

28- ja 45-vuotiaat miehet ovat paikallispoliisin vanhoja tuttuja. Miehet ovat kotoisin samasta kaupungista kuin eläkeläinen.

– Nämä pojat ovat enemmänkin tunnettuja huumausainerikoksista, mutta nyt epäillään, että silloin tällöin he ovat tehneet murtovarkauksia ja ryöstöjä, poliisin lähde kertoo lehdelle.

– Se on erikoista, että rikoksesta epäillyt ovat kolmesta eri sukupolvesta.

Poliisitutkinnan tarkoituksena on selvittää, onko eläkeläismummolla ollut vastaavanlaista roolia aiemmissa murtovarkauksissa ja ryöstöissä, joihin miehet ovat syyllistyneet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja