93-vuotias oli koko elämänsä kiltti ja kuuliainen, mutta halusi "viimeisenä toiveenaan" tulla pidätetyksi – poliisi toteutti toiveen!

Poliisi pysäytti miehen – antoikin sakon sijaan kyydin työhaastatteluun 0:56
Illinoisissa kortitta ajanut nuori mies sai poliisilta kyydin työhaastatteluunsa!

Perhe hankki 93-vuotiaalle Josielle lahjaksi pidätyksen ja matkan putkaan.

Pam Smithin kiitos Twitterissä keräsi runsaasti huomiota sisältönsä vuoksi. Pam ei suinkaan halunnut antaa poliisille kehitysehdotuksia – sen sijaan hän kiitteli virkavaltaa siitä, että he pidättivät isoäitinsä, 93-vuotiaan Josie Birdsin, kertoo The Guardian.

Isoäiti halusi kokeilla rikollisen elämää"

Josie sai pidätyksen lahjaksi, koska oli elänyt koko elämänsä hyvää, nuhteetonta elämää. Naisen "viimeinen toive" oli ollut tulla pidätetyksi ja kuljetetuksi asemalle, jotta hän saisi maistaa elämää "lain väärällä puolella".

– Suurkiitos poliisille siitä, että "pidätitte" mummini Josien tänään. Hän on 93-vuotias ja hänen terveytensä on pettämässä, ja hän halusi tulla pidätetyksi ennen kuin on liian myöhäistä, Pam kiitteli.

– Hänen sydämensä on kultaa ja hän nautti kokemastaan täysin rinnoin tänään. Kiitos, että toteutitte hänen toiveensa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Pamin mukaan isoäiti oli halunnut pidätystä, kun hänen terveytensä vielä sallii hänen nauttia kokemuksesta. Kokemansa jälkeen poliisi tarjosi naiselle teetä ja leivoksia.

– Hän sanoo olleensa kiltti koko elämänsä ajan, ja hän halusi kokemuksen, joka todella jää mieleen. Hän on tähti, Pam kehuu.

"Tämä olisi mahtava peitetarina"

Saadessaan oudon pyynnön manchesterilaispoliisi ei pelännyt tarttua toimeen. Tarina lähti lentoon ympäri maailman ja nettikansa hullaantui.

– Tämä olisi mahtava peitetarina, jolla salata elämänmittainen rikostausta, nimimerkki Sage pohtii.

– Tavallaan toivon, että hän olisi mennyt ja tehnyt jotain laitonta, sarah sanoo.

– Olen onnellinen, että tämä kiusankappale vietiin pois kaduilta. Rakkautta kaikille, Your Showpony kirjoittaa.

Pidätyssessio ei vaikuttanut alueen turvallisuustasoon

Osa kommentoijista pohti, miksi poliisin aikaa tuhlattiin Josien pidättämiseen; jotkut olivat myös tyrmistyneitä siitä, että joku haluaisi pidätyksen "huvin vuoksi".

Poliisin mukaan konstaapelien lyhyt pidätyssessio ei vaikuttanut alueen turvallisuustasoon, ja virkavalta haluaakin paitsi palvella kansalaisia perinteisillä tavoilla, myös täyttää Josien toiveen, jotta tämä saisi toivomansa unohtumattoman "pidätysreissun".

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Olemme onnellisia, että saimme tämän vanhemman rouvan hymyilemään ja viivaamaan yhden kohdan yli toivelistaltaan, poliisin edustaja kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat