7-henkinen vantaalaisperhe hävitti ostosreissulla 500 euron rahanipun – Tarja-äiti: "Minulla on vahva tunne, että jollakulla on hyvin rattoisaa tällä hetkellä"

Vantaalaisperhe oli menossa joulun jälkeen ostoksille, kun lahjaksi saadut ja yhteen nippuun laitetut rahat katosivat.

Vantaalainen Tarja on kysellyt rahojen perään muun muassa Facebook-ryhmässä ja lähijunien asemilta. Tarja kertoo seitsenhenkisen perheen rahojen hukkuneen Vantaan ja Helsingin välisellä matkalla. 

– Olimme laittaneet lahjarahat ja uudeksivuodeksi tarkoitetut rahat kaikki samaan nippuun. Ne olivat minulla samassa taskussa kuin junaliputkin. Kampin ostoskeskukseen tultuamme huomasimme, että rahoja ei enää ole. 

500 euroa teillä tietymättömillä

Yhteensä rahanipussa oli noin 500 euroa. 

– Eipä olla löydetty, vaikka kaksi päivää tiuhaan etsittiin. Olemme tarkistaneet kaikki laiturialueet, joilla kävimme, samoin myös raiteiden reunat. Minulla on vahva tunne, että jollakulla on hyvin rattoisaa tällä hetkellä, Tarja kommentoi.

– Lapset ovat harmissaan, kun ei saatu raketteja tänä vuonna, mutta ymmärtävät toisaalta, että vahinkoja sattuu, Tarja sanoo.

Tarjan viidestä lapsesta nuorin on 4 vuotta ja vanhin 18 vuotta. Uudenvuoden perhe viettää kotona.

– Mitään ihmeempää ei nyt tehdä, kun rahaakaan ei ole. Toivottavasti näemme raketteja kuitenkin, Tarja kommentoi ennen vuoden vaihtumista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja