7 asiaa, jotka on syytä muistaa uuden suhteen alussa

Uusi parisuhde on aina ihana asia, mutta kannattaa kuitenkin muistaa muutama asia, jotta suhde ei kariudu ennen kuin se ennättää edes alkaa.

Uuden suhteen alkaessa kannattaa aina unohtaa entiset parisuhteensa ja antaa uudelle kumppanille mahdollisuus. Tässä 7 asiaa, jotka kannattaa muistaa, kun aloittaa uuden parisuhteen.

1. Älä yritä omistaa häntä

Parisuhteen alussa haluaa useimmiten viettää koko ajan tämän uuden ihmisen seurassa. Ei kuitenkaan kannata jatkuvasti ahdistella uutta kumppania tekstiviesteillä tai soittamalla hänelle joka tunti. Anna hänelle omaa rauhaakin, sillä uuteen suhteeseen astuminen vaatii paljon muutoksia omaan arkeen.

2. Älä esitä olevasi joku muu

Uuden suhteen alussa haluaa usein miellyttää toista, mutta ei kannata kuitenkaan esittää olevansa jotain mitä ei ole. Jossain vaiheessa nämä valheet tai esittäminen tulevat esille ja silloin suhde joutuu ongelmiin. Ole siis oma ihana itsesi ja jos et kelpaa hänelle sellaisenaan, niin hän ei ole sinulle se oikea.

3. Älä vertaa häntä entiseen kumppaniisi

Uutta kumppania ei koskaan kannata verrata entiseen puolisoon, sillä kaikki ihmiset ovat erilaisia ja jokaisessa on ne hyvät ja huonot puolensa. Ei myöskään kannata juurikaan puhua entisestä kumppanista toiselle, ainakaan aivan suhteen alussa.

4. Älä etene liian nopeasti

Parisuhteen alussa kaikki asiat saattavat tuntua täydelliseltä ja mielikuvitus saattaa viilettää jo hääpäivässä, mutta kannattaa edetä hitaasti. Parisuhteen alussa toiseen vasta tutustutaan ja hänestä saattaa ilmetä myös erikoisiakin piirteitä. Edetkää pikkuhiljaa, sillä kestää kauan ennen kuin toiseen ennättää tutustua kunnolla.

5. Älä ole jatkuvasti huomion keskipiste

Parisuhteen alussa haluaa antaa itsestään parhaan mahdollisen kuvan, mutta ei kannata kehuskella itseään liikaa. Kannattaa tutustua toiseen ja välillä oikeasti vain kuunnella ja kysellä. Ei kannata jatkuvasti olla huomion keskipisteenä, koska kukaan ei jaksa sellaista liian kauaa.

6. Älä tiedustele liikaa

Jos sinulla on yhteisiä ystäviä tämän uuden kumppanisi kanssa, niin älä tiedustele heiltä liikaa mitään esimerkiksi hänen entisistä parisuhteistaan tai muista asioista. Kaikilla on nimittäin hieman erilaiset käsitykset kaikista asioista, joten kannattaa tehdä päätelmät vain sen mukaan, mitä kuulet suoraan uudelta kumppaniltasi.

7. Älä ole perfektionisti

Toiselta ei kannata vaatia aivan mahdottomuuksia, sillä olette molemmat kuitenkin vain ihmisiä ja kaikilla on omat puutteensa. Et sinäkään varmaan aivan täydellinen ole?

Lähde: Womanitely

Lue myös:

    Uusimmat