Mainos

7 ärsyttävintä pariskuntatyyppiä – nämä saavat jokaisen raivon partaalle

Kyllä, rakkaus on maailman ihanin asia, mutta toisinaan rakastuneet parit voivat aiheuttaa lähipiirille harmaita hiuksia.

Viral Thread listasi seitsemän ärsyttävintä pariskuntatyyppiä. Löytyykö lähipiiristäsi listauksen kaltaisia vastarakastuneita, tai oletko kenties itse sortunut käyttäytymään näin?

1. Jatkuvat viestittelijät

Ei, en lähtenyt kanssasi syömään vain katsoakseni, kun sinä näpyttelet jatkuvasti viestejä rakkaallesi.

2. Aina yhdessä -parit

Päätit sitten tuoda poikaystäväsi mukaan tyttöjen iltaan kysymättä keneltäkään. Ei, se ei haittaa lainkaan. Itse asiassa keskustelen mitä mieluiten ongelmistani ja henkilökohtaisista asioista poikaystäväsi läsnä ollessa.

3. Päivitämme kaiken Facebookiin -parit

Hienoa, että olette kovin rakastuneita toisiinne, mutta rajoittakaa nyt jo sitä Facebookin käyttöä. Pususelfiet ja siirappiset lässytykset naurettavine hashtageineen. Ei, ei ja ei.

4. "Kyllä sinäkin vielä löydät jonkun” -parit

Tiedäthän ne parit, jotka ovat niin hullaantuneita omasta onnellisuudestaan, että muistuttavat sinua jatkuvasti sinkkuudestasi. Niin kuin siitä tarvitsisi muistuttaa.

5. Lääppijät

Oletko muka joskus ollut niin rakastunut, ettet kerta kaikkiaan ole voinut muuta kuin tunkea kielesi hänen kurkkuunsa joka kymmenes minuutti? En minäkään.

6. Kummitusparit

He tapasivat. He rakastuivat. Sen jälkeen emme enää koskaan nähneet heitä.

7. Hieromme onnellisuuttamme naamaasi -parit

Anteeksi, mutta voisitteko pitää vähän matalampaa profiilia välillä? Yritämme täällä olla katkeria. Vaikka olet yksi niistä, jotka eivät vain voi pitää suutaan kiinni rakkaudestaan ja omasta mussukastaan, niin voisitko silti yrittää? Tiedämme jo, kuinka onnellisia olette. Julistatte sitä joka päivä Facebookissa. 

Lähde: Viral Thread

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.