68-vuotias tähtituottaja kihlasi 34-vuotiaan Idols-laulajan vuoren huipulla – "Onneksi hän ei työntänyt minua alas"

Muun muassa Whitney Houstonin ja Michael Jacksonin musiikkia tuottanut David Foster kosi American Idol -ohjelmasta vuonna 2006 pinnalle noussutta laulaja Katharine McPheetä vuoren huipulla.

Yhdysvaltojen Idolsista eli American Idol -ohjelmasta tähdeksi noussut laulaja ja näyttelijä Katharine McPhee, 34, ja monien musiikkitähtien tuottajana tunnettu kanadalainen David Foster, 68, ovat menneet kihloihin.

McPhee ja Foster lomailevat parhaillaan Italiassa. Foster kosi 34 vuotta nuorempaa rakastaan hyvin romanttisesti. Laulaja itse vahvisti uutisen Instagramissa ja hänen edustajansa vahvisti asian People-sivustolle.

– Hän kosi minua vuoren huipulla Anacaprissa (Caprin saarella Välimerellä sijaitseva kaupunki). Oli pimeää ja tähtitaivas. Onneksi hän ei työntänyt minua alas jyrkänteeltä. Hän (Foster) sanoi, että jompikumpi on tehtävä. Lopulta hän säästi henkeni, McPhee vitsaili Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.


David Foster on tuottanut muun muassa jo edesmenneiden supertähtien Whitney Houstonin ja Michael Jacksonin musiikkia.

Foster on tuottanut esimerkiksi Jacksonin vuoden 1995 jättihitin Earth SongCeline Dionin vuonna 1993 julkaistun version balladihitistä The Power of Love sekä Chicago-yhtyeen 1980-luvun hitin Hard to Say I'm Sorry.

Sekä McPhee että Foster ovat hehkuttaneet kihlaustaan Instagram-tileillään.

Katharine McPhee avioitui Nick Cokasin kanssa vuonna 2008. Parin liitto päättyi virallisesti vuonna 2016.

David Foster on ollut naimisissa neljä kertaa. Viimeisin liitto huippumallien Gigi ja Bella Hadidin äidin, Yolanda Hadidin kanssa päättyi virallisesti vuonna 2017. Fosterilla on viisi lasta ja seitsemän lastenlasta.

Katso alla video Katharine McPheestä USA:n Idolsin koelauluissa.


Lue myös:

    Uusimmat