60-vuotias nainen ei millään läpäissyt ajokoetta – poika riensi apuun luovalla tavalla: "Hänellä oli paljon meikkiä ja nätisti laitetut kynnet"

Videolla näytetään, mitä ajokokeessa tapahtuu.

Kun äiti ei ollut päässyt ajokoetta läpi, poika päätti suorittaa inssin hänen puolestaan. Tapauksesta uutisoi muun muassa 7 News -sivusto.

Poliisi pidätti 43-vuotiaan Heitor Schiavesin Brasiliassa, koska mies oli yrittänyt tehdä 60-vuotiaan äitinsä Marian ajokokeen tämän puolesta. Mies oli esittänyt äitiään pukeutumalla tämän vaatteisiin.

Heitorin äiti ei ollut läpäissyt ajokoetta toistuvista yrityksistä huolimatta, ja poika oli päättänyt auttaa häntä. Hän pukeutui kukkamekkoon, lakkasi kyntensä, meikkasi ja painoi päähänsä peruukin.

Opettaja huomasi huijausyrityksen

Aluksi autokoululla kaikki näytti sujuvan hyvin, mutta sitten opettaja tuli epäileväiseksi. Hän huomasi, että naisen henkilöllisyystodistuksen kuva ei muistuttanut kovinkaan paljon naista, joka oli tullut ajokokeeseen.

– Hän yritti käyttäytyä niin luonnollisesti kuin mahdollista. Hänellä oli paljon meikkiä ja nätisti laitetut kynnet. Hänellä oli myös naisten koruja, ajokokeesta vastannut opettaja Aline Mendonca kertoi brasilialaiselle G1-sivustolle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aline hälytti paikalle poliisin, ja Heitor pidätettiin. Hän sai syytteen petoksesta ja toisen henkilön identiteetin luvattomasta käytöstä.

– Hän tunnusti, ettei ollut kyseinen nainen vaan hänen poikansa. Hän oli yrittänyt suorittaa äitinsä ajokokeen tämän puolesta, jotta äiti pääsisi läpi.

Heitorin kerrotaan sanoneen, että hänen äitinsä ei tiennyt suunnitelmasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja