Mainos

60 kiloa laihtunut nainen esittelee vartaloaan bikineissä: " Olen ylpeä raskausarvistani"

Brittinainen on noussut kuuluisuuteen sen jälkeen, kun hän laihtui liki kuusikymmentä kiloa.

Conner Rensch, 26, painoi ennen yli 120 kiloa, eikä viihtynyt nahoissaan lainkaan. Tilanteeseensa täysin kyllästyttyään hän päätti tehdä elämänmuutoksen ja palkkasi personal trainerin auttamaan häntä saavuttamaan tavoitteensa.

Instagramiin aktiivisesti kuvia laihdutustaipaleeltaan lisäillyt Rensch on tähän päivään mennessä onnistunut karistamaan peräti puolet entisestä painostaan. Kaiken kaikkiaan hän on pudottanut painoaan 58 kiloa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Useiden kymmenien kilojen laihdutus jättää usein kehoon merkkejä muun muassa löystyneen nahan ja raskausarpien muodossa. Moni peittelee näitä jälkiä, mutta huikeassa laihdutusurakassa onnistunut Rensch on päättänyt, ettei hän häpeä enää kehoaan. Itsevarma Rensch osallistui sittemmin bikinikilpailuun, jonka hän voitti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kuvien lisääminen nettiin oli pelottavaa, enkä olisi koskaan voinut kuvitella osallistuvani bikinikisoihin, mutta voimakkain viesti, jonka ymmärsin laihtumiseni aikana oli se, että voin itse päättää, mihin pystyn, Rensch toteaa.

– Minä olen ylpeä raskausarvistani ja muista arvistani, sillä ne ovat osa minun tarinaani ja ne kertovat siitä, kuinka pitkälle minä olen tullut, Rensch summaa.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.