6 syytä, miksi kiroilevat ihmiset ovat ihania – ja parhaita ystäviä

Kiroilu on ruma tapa, mutta hemmetti, kun se tuntuu hyvältä! Eikä vain tunnu: kiroilun on tutkittu muun muassa hellittävän stressiä ja fyysistä kipua.

Oletko huomannut esimerkiksi, että kiroilevat ihmiset ovat aina sanavalmiina puolustamassa ystäviään? Tai innostuvat kertomistasi iloisista uutisista, eivätkä peittele sitä?

Vaikka kiroilu ei olekaan kenties se ihastuttavin piirre ihmisessä, voi paljon kiroilevista ihmisistä löytää paljon positiivisia puolia. Elite Daily kokosi kiroilijoiden ihanuudet yhteen.

1. He kertovat asiat niin kuin ne ovat

Kuka tykkää asioiden kiertelystä, kun ne voi sanoa suoraan – täysin kaunistelematta ja tunteella? Parhaat ystävät ovat heitä, jotka eivät pidättele lähelläsi tunteitaan, vaan kertovat asiat suoraan.

2. He osaavat innostua

Tiedätkö ne tyypit, jotka keksivät aina jotain negatiivista joka tilanteesta, eivätkä oikein osaa iloita ja innostua mistään? Kirosanoja suoltavat ihmiset eivät yleensä kuulu siihen joukkoon. He ovat usein nimittäin myös heitä, jotka eivät peittele intoaan ja innostustaan – vaan antavat tunteidensa syttyä.

3. He eivät välitä muiden mielipiteistä

Kiroilevat ihmiset harvoin piilottelevat mielipiteitään – niitä kärkkäimpiäänkään. He ovat spontaaneja tyyppejä, joiden panssari on kova, kuten heidän sanavarastonsakin.

4. He eivät ota asioita turhan vakavasti

Mikään ei saa rauhoittumaan ja laimentamaan suuttumusta kuin muutaman kirosanan ilmoille päästäminen. Muutenkin asioiden vakavuutta syö se, kun tilanteeseen lisää vähän tunnetta.

5. He suojelevat läheisiään

Lähelle kannattaa valita rääväsuita: he yksinkertaisesti pystyvät parhaiten puolustamaan sinua hankalissa tilanteissa. He ovat aina sanavalmiita.

6. He ovat avoimia

Kiroilevat tyypit eivät pelkää muidenkaan rääväsuisuutta. Heillä on avoin sydän ja mieli – sekä luonnollisesti myös suu.

Katso videolta lasten mielipiteet ystävyydestä:

Lue myös:

    Uusimmat