6 merkkiä osoittavat, että olet valmis avioliittoon

Avioliiton satamaan ei kannata ajelehtia ihan tuosta noin vaan. Women’s Health -sivustolla luetellaan muutama asia, joita kannattaa miettiä ennen kuin menee naimisiin.

Parisuhdeasiantuntija Lisa Paz luettelee 6 merkkiä, jotka osoittavat että olet valmis avioliittoon.

1. Haluat viettää kumppanisi kanssa aikaa

Onko kumppanisi sellainen henkilö, jonka seurassa viihdyt ja haluatkin olla lähes koko ajan? Kaipaatko aina häntä työpäivän aikana tai kun olette erossa? Jos vastasit kyllä, niin olet valmis avioliittoon.

2. Et halua muuttaa kumppaniasi

Oletko tyytyväinen parisuhteeseesi ja haluat kumppanisi pysyvän juuri sellaisena kuin hän on? Tällöin olet valmis avioliittoon, sillä parisuhteessa on tärkeää kunnioittaa toista ja hänen päätöksiä.

3. Rakastat itseäsi

Parisuhteessa on tärkeää, että pitää itsestään ja on tyytyväinen omiin suunnitelmiin, päätöksiin ja kaikkeen. Olethan varmasti paras mahdollinen versio itsestäsi ennen kuin ajelehdit avioliiton satamaan? Koskaan ei pitäisi nimittäin ajatella, että toinen ihminen saa sinussa aikaiseksi suuren muutoksen. Tietenkin toiselta voi ja täytyy saada tukea, mutta kaikki lähtee ensimmäiseksi vain sinusta itsestäsi.

4. Ajatus toisesta miehestä ei innosta

Ajatus treffailusta tai toisen miehen kanssa olemisesta eivät innosta sinua lainkaan, jos olet valmis menemään naimisiin. Olet siis valmis panostamaan vain sinun ja nykyisen kumppanin väliseen suhteeseen ja sinua ei innosta suhde kenenkään toisen kanssa.

5. Olet päässyt yli ex-kumppanistasi

Ethän vain haikaile enää entisen kumppanisi perään? Jos voit rehellisesti vastata tähän kysymykseen kieltävästi, olet askelta lähempänä naimisiinmenoa.

6. Olette samoilla linjoilla avioliitosta

Avioliitto on yleensä yksi parisuhteen suurimmista kysymyksistä. Jos teillä on tämän asian suhteen paljon erimielisyyksiä, niin ei kannata astella avioliiton satamaan.

Kaipaatko romantiikkaa ja upeita rakkaustarinoita? Tähän saat helpotusta, kun Kaikkien aikojen kosinta -ohjelma starttaa AVAlla 23.9. 

Lue myös:

    Uusimmat