59 000 euron hiusremontti – povipommi Jordan kaljuuntumassa?

Katie Price muuntautui viime vuonna tummaveriköstä blondiksi pitkän ja kalliin hiusremontin myötä. Rankat vaalennukset ja pidennysten uusiminen vaati veronsa, ja nyt povipommi on kauhuissaan hiustenlähdöstä.

Glamourmalli Katie Price, 32, kertoo tuhlanneensa noin 59 000 euroa erilaisiin hiustenkäsittelyihin kuluvan vuoden aikana, uutisoi dailymail.co.uk. Hänen korpinmustat kutrinsa on vaalennettu monta kertaa, ja tähden jatkuvasti uusittavat hiustenpidennykset painavat kolme kertaa enemmän kuin on suositeltua.

Vuosien hiustenkäsittely ja volyymiä sekä pituutta lisäävät pidennykset ovat jättäneet jälkensä Katien omaan tukkaan. Päänahassa on useita täysin kaljuja laikkuja.

– Tukkani on pilalla! Minulla on kaljuja laikkuja pään sivuilla. Ihan kamalaa, hiukset ovat elämäni. Minulla on ällöttävä olo ilman niitä, Katie Price on kertonut lehdistölle.

Ulkonäköpaineista kärsivä tähti ei ole antanut viime päivinä edes kuvausryhmänsä lähestyä häntä. Hän valittelee näppyjään, kynsiään ja huonosti voivia hiuksiaan. Katien edustajien mukaan hiustenlähtö johtuu kampaajien virheistä, ja nyt povipommi käyttää peruukkeja, kunnes hiukset kasvavat takaisin.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja