56-vuotiaan tähden nuorekkuuden salaisuus selvisi

Supermalli Christie Brinkley paljasti tärkeimmän kauneusvinkkinsä. Nuorekas tähti pitää itsensä hehkeänä säännöllisten kuorintojen avulla.

Christie Brinkley, 56, kertoo näyttävänsä nuorekkaalta, sillä kuorii kuolleen ihosolukon pois säännöllisesti. Brinkley sai inspiraation kuorimiseen luettuaan tutkimuksen, jonka mukaan miehet ikääntyvät hitaammin, koska ajavat partaansa.

– Se ei ole salaisuus. Rakastan kuoria ihoani. Luin kerran, kauan, kauan sitten, että miehillä on tapana näyttää naisia nuoremmilta. Se taas johtuu siitä, että ajaessaan partaansa he samalla kuorivat ihoaan. Ajattelin, etten halua, että heillä on epäreilu etu, joten aloin välittömästi käyttää kuorintoja, Brinkley muistelee.

Vaalea kaunotar kertoi Prevention-lehdelle syövänsä ja liikkuvansa terveellisesti, mutta tähti ei myöskään kiellä itseltään herkkuja. Brinkley kehottaa välttelemään sanaa laihdutuskuuri.

– Jos korvaat sanan 'laihdutuskuuri' 'terveellisillä valinnoilla', annat itsellesi luvan tuntea olosi hyväksi. Anna mennä ja syö suklaapatukka elokuvissa. Jos et tyydytä tarpeitasi joskus, päädyt usein korvaamaan ne epätyydyttävimmillä valinnoilla, ja syöt lopulta enemmän, Brinkely järkeilee.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat