Mainos

50 Cent haluaa harrastaa suojaamatonta seksiä

Räppäri puhuu mieltymyksistään kolmea laulajakaunotarta kohtaan, mutta on samanaikaisesti raivoissaan Lady Gagalle ja Beyoncelle.

Räppäri on kertomansa mukaan ihastunut kolmeen julkkislaulajattareen. Mies haluaisi asettua ja saada lapsia naistähtien kanssa.

- Suutelisin Beyoncea, Lady Gagaa ja Rihannaa. Haluaisin viedä Beyoncen, Lady Gagan, ja Rihannan vihille Afrikassa, jolloin minulla olisi kolme vaimoa. Välttäisin myös käyttämästä kondomia saadakseni todella suuren perheen, räppäri laukoo.

Räppärillä vaikuttaa olevan pakkomielle popkaunottaria kohtaan, mutta todellisuudessa 50 cent on raivoissaan Beyoncen ja Lady Gagan uudelle singlelle Telephone. Miehen mielestä musiikkivideo korostaa miesten ja naisten välistä epätasa-arvoa musiikkibisneksessä.

- Minusta video on kuuma, mutta siinä on kohta, jossa näytetään vain rintaa. Se näyttää hyvältä, mutta jos laittaisin kohdan omaan musiikkivideooni, se editoitaisiin pois välittömästi.

- Asiaa ei auttaisi sekään, jos videollani olisi mukana naistähti. Ihmiset ajattelisivat, että käyttäisin naista hyväkseni markkinoidakseni musiikkivideotani, mies laukoo ja jatkaa.

- Esimerkiksi Britney saa sanoa musiikkivideollaan "bitch", jos minä tekisin saman ihmiset sanoisivat, että "Oh my good", sinun täytyy leikata se kohta pois.

Koonti: MTV3-Helmi
Lähde: Music-News.com
Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.