5-vuotiaan pojan koskettava valokuva äidistä leviää maailmalla: "Tapahtuisipa tämä minulle, ei sinulle"

Bloggaaja ja valokuvaaja Kelli Bannister julkaisi Facebook-sivuillaan vain 5-vuotiaan poikansa ottaman kuvan, joka Bannisterin mukaan näyttää "äitiyden raaimmillaan". 

Valokuvaaja, bloggaaja Kelli Bannisterin nuorempi lapsi oli sairastunut, eikä nainen ollut itsekään nukkunut moneen yöhön. Kun pienokaisen oli vaikea hengittää, äiti teki kuten kuka tahansa äiti: meni lapsensa kanssa lämpimään suihkuun, jotta hengittäminen olisi helpompaa vesihöyryn ansiosta. 

Bannisterin 5-vuotias poika haki yllättäen kameran ja ikuisti äitinsä pikkusisar sylissään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Pohdin, julkaisenko tätä kuvaa vai en, mutta se on niin aito, raaka ja näyttää rankimman osan äitiydestä. Sen osan, johon kukaan ei osaa valmistautua, mutta johon me kaikki joudumme – se on se hetki, kun antaisit mitä tahansa, jotta pieni lapsesi voisi edes hieman paremmin. Jokainen kyynel ja jokainen itku särkee sydämesi ja ainoa toiveesi on, että tämä tapahtuisi sinulle eikä hänelle, Bannister kirjoittaa Facebookissa. 

Kuva leviää Facebookissa nopeasti ja se on kerännyt julkaisunsa jälkeen liki 40 000 tykkäystä ja 1 400 kommenttia. 

– On uskomatonta, miten paljon äidit näyttävät kestävän, vaikka he olisivat kuinka lopussa. Meille isille se on vaikeaa katsottavaa, kun emme voi tehdä mitään, koska vain äiti tuntuu kelpaavan lapselle. Me olemme huolissamme, mutta yritämme olla näyttämättä sitä. Kun ette kuitenkaan enää jaksa ja haluatte mennä nukkumaan, me olemme teitä varten, eräs isä kirjoittaa kuvan alle. 

Video: Mihin äitiä tarvitaan suomalaislasten mielestä?

Lähteet: Aftonbladet, Kelli Bannisterin Facebook-sivut

Lue myös:

    Uusimmat