5 tehoniksiä: Polta rasvaa ja pudota painoa nopeammin!

Näiden pienten niksien avulla voit tehostaa aineenvaihduntaa ja samalla nopeuttaa painonpudotusta.

1. Valitse pureskeltavia ruokia

Tämä kuulostaa ehkä hullulta, mutta pureskelua vaativat ruoat voivat oikeasti auttaa painonhallinnassa! Valitse lautasellesi hedelmiä, vihanneksia ja täysjyvää, jotka vaativat pientä pureskelua. Näiden ruokien sisältämät kuidut vaativat myös keholta enemmän energiaa ruoansulatukseen, jolloin aineenvaihduntasi tehostuu.

2. Proteiinia, proteiinia

Vähärasvaiset proteiinituotteet ovat tärkeitä painonpudottajalle. Myös proteiinit tarvitseva keholta energiaa ruoansulatukseen ja pitävät sinut kylläisenä pidempään.

3. Tehotreeni ennen ruokaa

Aloita päivittäinen ruokailutreeni: Tee ennen ateriaa tai välipalaa 20-50 punnerrusta tai vatsalihasliikettä. Tällainen pikainen treenirutistus voi tehostaa rasvanpolttoa.

4. Vettä ja vihreää teetä

Muista, että kehosi tarvitsee nestettä, jotta aineenvaihduntasi pysyy tehokkaana. Juo esimerkiksi vihreää teetä, jonka on todettu tehostavan rasvanpolttoa sisältämiensä antioksidanttien ansiosta. Muista myös vesi!

5. Tauota istumista

Istumatyö painonpudottajan pahin vihollinen. Monen tunnin istuminen hidastaa aineenvaihduntaa ja samalla rasvanpolttoa. Nouse siis säännöllisin väliajoin ylös työtuoliltasi ja tee vaikka pieniä venyttelyliikkeitä tai kävele tulostimelle hakemaan asiakirjoja.

Lähde: Fitsugar

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat