4 luovaa ratkaisua: Näin saat lisää tilaa pieneen kylpyhuoneeseen!

Tavaroiden varastointi voi olla haastavaa missä tahansa huoneessa. Mutta erityisesti pienessä kylpyhuoneessa on haasteensa. Lue luovat vinkit tilanpuutteen korjaukseen.

Missä säilytät pyyhkeitä? Entäpä pinsettejä tai vanupuikkoja? Ja mihin piilotat tamponit, jos kylpyhuoneessasi ei ole laatikostoa?

Tässä Brightnest-sivuston luovat ratkaisut pikkuruisen kylpyhuoneen tilaongelmiin!

1. Lisää ylimääräisiä pyyhekoukkuja oveen

Olipa kylpyhuoneesi kuinka pieni tahansa, siinä on taatusti ovi. Kuinka monta pyyhekoukkua siinä on? Jos vastaus on nolla tai vaikka vain yksi, on aika muuttaa tilannetta. Laita oveen niin monta koukkua, että suurin osa pyyhkeistä mahtuu siihen roikkumaan. Varastoi loput pyyhkeet kaappiin muualle taloon. 

2. "Ei vettä, ei tarvetta kylpyhuoneelle" -sääntö

Ei ole sääntöä siihen, että meikkaus ja hiustenlaitto olisi pakko suorittaa kylpyhuoneessa. Jos toiminta ei vaadi vettä, sitä ei itse asiassa todellakaan ole pakko tehdä kylppärissä. Tee muualle taloon meikkaus- ja hiustenlaittopisteet ja vie meikkisiveltimet pois kylpyhuoneesta! Saat helposti lisätilaa.

3. Magneettiteline pikkujutuille

Seuraavan kerran, kun käyt kylpyhuoneessa, tarkistapa, paljonko metallisia pikkuesineitä sinulla lojuu ympäriinsä. Hiuspinnit, kynsisakset ja muut metalliset esineet ovat osasyy siihen, miksi kylppäri voi näyttää epämääräisen sekamelskan täyttämältä huoneelta. Hoida tämä ongelma kuntoon veitsille tarkoitetulla magneettitelineellä, johon voit kiinnittää pikkuesineesi.

4. Kokeile hyllyjä oudoissa paikoissa

Laita hylly oven ylle, suihkupään yläpuolelle tai jopa peilin päälle. Miksipäs ei? Kaikki tämä tila sopii mainiosti tavaroiden säilytykseen. Ja kun kerran tarvitset tamponeja vain kerran kuussa, haitanneeko se, jos säilytät niitä vähän epätavallisessa paikassa?

Lähde: BrightNest

Lue myös:

    Uusimmat