37-vuotias Kalle katosi Imatralla yli vuosi sitten – keskusrikospoliisi epäilee miehen joutuneen henkirikoksen uhriksi, maastoa tutkitaan nyt lennokkien avulla

Keskusrikospoliisi ja Kaakkois-Suomen poliisilaitos tutkivat Imatralla kadonneen Kalle Korpiniemen katoamista ja epäiltyä henkirikosta.

Viimeinen havainto Korpiniemestä tehtiin 29. maaliskuuta 2018 iltapäivällä Imatran Rajapatsaan kaupunginosassa. Tämän jälkeen miehestä ei ole havaintoja, ja hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Kalle Korpiniemi on 175 cm pitkä ja tukevahko. Katoamishetkellä 37-vuotias mies oli pukeutunut harmaisiin verryttelyhousuihin ja tummaan päähineeseen. Lisäksi on mahdollista, että Korpiniemellä oli katoamishetkellä päällään punainen kansitakki.

Maastotutkintaa tehdään lennokkien avulla

Keskusrikospoliisi ja Kaakkois-Suomen poliisilaitos tekevät tutkintaa Lappeenrannan ja Imatran alueella tällä viikolla tapaukseen liittyen. Tutkinnan yhteydessä kuulustellaan ihmisiä ja tehdään maastotutkintaa esimerkiksi lennokkien avulla.

Keskusrikospoliisi pyytää kaikkia asiasta jotain tietäviä ja henkilöitä, joilla on havaintoja Korpiniemen tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä katoamispäivältä, ottamaan yhteyttä Keskusrikospoliisiin.

Poliisiin voi olla yhteydessä puhelimitse numeroon 0295 486 524 tai sähköpostilla rikosvihje.krp[a]poliisi.fi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja