37-vuotiaan Nicolen inspiroivasta taidonnäytteestä valtava hitti somessa – teki jotain, mitä ei vielä teininä uskaltanut: "Olen hiton ylpeä itsestäni"

Perheenäidin vaikuttava voltti on kerännyt suosiota somessa. Nainen hehkuttaa pystyvänsä nyt tekemään jotain, mihin ei vielä teininä kyennyt.

Nicole Clemens on 37-vuotias kahden lapsen äiti ja opettaja Missourista. Nicole on myös entinen voimistelija, jonka  upeasta voltista tuli suoranainen hitti somessa.

Nicole kertoo Buzzfeedille olleensa keskinkertainen voimistelija ikävuosina 10–15. Hän kertoo rakastaneensa lajia, mutta aloittaneensa sen liian myöhään. Hän ei koe ruumiinrakenteensa olevan voimisteluun sopiva.

Nykyään Nicole kuitenkin valmentaa sivutyönään voimistelijoita ja seuraa 14-vuotiaan tyttärensä voimisteluharrastusta lähetlä. Nicole innostui myös itse käymään aikuisvoimistelijoiden tunneilla.

Voimisteluharrastuksen myötä naisesta tuli myös varsinainen sankari sosiaalisessa mediassa, kun hän julkaisi upean taidonnäytteensä voimisteluliikkeestä, johon ei kyennyt kilpailuvuosinaan teininä.

– Se oli yksi taidoista, jotka estivät minua siirtymästä seuraavalle tasolle.

"Sen kunniaksi, että olen hiton ylpeä itsestäni"

Onnistuttuaan Nicole päätti jakaa tyttärensä kuvaaman videon Twitterissä.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sen kunniaksi, että olen hiton ylpeä itsestäni ja tietäen, että minua haukutaan pian lihavaksi internetissä, esitän teille minut, 38-vuotiaan äidin ja opettajan tehden asiaa, jota pelkäsin tehdä, kun olin 14-vuotias voimistelija, Nicole kirjoitti videon yhteyteen vain palatakseen hetken päästä päivittämään olevansa itse asiassa vasta 37-vuotias.

Videota on katsottu liki 5 miljoonaa kertaa ja sille on kertynyt satoja tuhansia tyklkäyksiä. Moni on pitänyt inspiroivana sitä, että Nicole on kohdannut pelkonsa aikuisiällä. Vain pieni osa kommenteista on Nicolen mukaan olleet jotain muuta kuin "100-prosenttisesti positiivisia".

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat