Mainos

30 vuotta on tehnyt tehtävänsä – tältä New Kids On The Blockin teinipojat näyttävät nyt

New Kids On The Block -poikabändin jäsenet lähentelevät nyt viittäkymmentä ikävuotta, mikä ei ole este bändi esiintymisille.

Bostonilainen poikabändi New Kids On The Block aloitti uransa vuonna 1984. Suosittu yhtye hajosi kymmenen vuoden soitannan jälkeen vuonna 1994.

Yhtyeen suurimpia hittejä ovat Step by Step, You Got It, I’ll Be Loving You, Hanging Tough ja Please Don’t Go Girl.

Bändiä ei nähty pitkään aikaan, kunnes vuonna 2008 New Kids on the Block palasi takaisin areenoille ja yhtye on jatkanut uraansa siitä pitäen. Ennen paluutaan yhtye oli kaikessa hiljaisuudessa nauhoittanut uuden albumin.

Sittemmin New Kids On The Block on muun muassa teki toisen poikabändilegendan Backstreet Boysin kanssa vuosina 2011-2012 NKOTBSB-kiertueen ja vuonna 2014 he saivat oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle.

Yhtyeen jäsenet ovat veljekset Jordan ja Jonathan Knight sekä Joe McIntyre, Danny Wood ja Donnie Wahlberg. Nuorina poikina uransa aloittaneet miehet ovat nyt nelikymppisiä aikamiehiä.

Jordan Knight täytti toukokuussa 46 vuotta. Suosikkibändin ollessa tauolla Knight rakensi soolouraa itsellensä. Vuonna 2014 hän yhdisti voimansa Backstreet Boys -laulaja Nick Carterin kanssa ja he julkaisivat albumin nimeltä Nick & Knight.

Jordanin veli Jonathan Knight on nyt 47-vuotias.

New Kids On The Blockin ollessa tauolla hän työskenteli kiinteistönvälitysalalla.

Hän on seurustellut vuodesta 2008 pitäen Harley Rodriguezin kanssa. He osallistuivat Amazing Race -ohjelmaan tämän 26:nnella tuotantokaudella, joka nähtiin vuonna 2015 Yhdysvalloissa..

Danny Woodilla on niin ikään ikää 47 vuotta.

Wood on tehnyt töitä laulajana ja lauluntekijänä sekä tuottajana. Hän on myös koreografi.

46-vuotias Donnie Wahlberg on tehnyt uraa näyttelijänä musiikin lisäksi. Hänet on nähty esimerkiksi Saw-kauhuelokuvasaagassa.

Donnie Wahlbergin pikkuveli, näyttelijänä tunnettu Mark Wahlberg oli teininä mukana New Kids On The Blockissa tämän alkutaipaleella, mutta jättäytyi pois ennen kuin poikabändi oli ennättänyt studioon asti.

Sittemmin näyttelijänä ja mallina työskennellyt Wahlberg teki itsekin musiikkia nimellä Marky Mark, mutta lopetti musiikkiuransa 1990-luvulla. Vuonna 2015 hän kuitenkin teki paluun artistielämään ainakin hetkeksi noustessaan esiintymään yhdessä veljensä yhtyeen kanssa.

Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteyteen isoveli kirjoitti, että vaikka Marky Mark eläköityi 25 vuotta sitten, rakastaa hän jakaa esiintymislavan pikkuveljensä kanssa.

Joe Mcintyre on yhtyeen nuorin jäsen, joka on nyt 43-vuotias. Liittyessään joukkoon hän oli vasta täyttämäisillään 13 vuotta. Hän tuli paikkaamaan ryhmästä lähtenyttä Mark Wahlbergiä.

New Kids On The Blockin ollessa tauolla hän rakensi itselleen soolouraa. Hän on myös näytellyt ja laualanut musikaaleissa. McIntyre on myös esiintynyt eri televisiosarjoissa ja elokuvissa, kuten The Heat -elokuvassa ja The McCarthys -televisiosarjassa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja