

Ruskista pannulla hienonnettu sipuli ja possunliha voissa. Mausta suolalla ja maustepippurilla. Laita ruskistetut lihakuutiot kattilaan ja kaada päälle vettä niin, että lihat peittyvät. Hauduta kypsäksi n. 1 h 15 min. Paahda pannulla vehnäjauhot ruskeaksi, lisää joukkoon kuumaa lihojen haudutuslientä vähän kerrallaan sekoittaen kunnes seos on kastikemaista, kumoa kastike lihojen päälle ja hauduta n. 15 min. hiljaisella lämmöllä.
Sekoita muusin joukkoon kananmunat ja maito. Mausta, laita voideltuun uunivuokaan, ripottele päälle korppujauhoja ja pari voinokaretta, paista uunissa 140 C n. 30 min.
Tarjoa lihakastikkeen ja uunimuusin lisäkkeenä suolakurkkuja ja etikkapunajuuria.
Reseptit: Jyrki Sukula / Ruokala