Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

30.1.2002 Linssi-broilerikeitto

Julkaistu 31.01.2002 15:26

2 broilerin koipi-reisipalaa
2 sipulia
1 rkl öljyä
(1-2 rkl currytahnaa)
3 dl vihreitä linsejä
noin 1,2 l vettä tai kanalientä
1 keltainen paprika
1 pss keittovihanneksia
3-4 perunaa
suolaa
mustapippuria
yrttisekoitusta
(herneenversoja tai persiljaa)
> Katso tästä Ihanan aamun ruokaosuus, osa 1

> Katso tästä Ihanan aamun ruokaosuus, osa 2

1. Huuhdo linssit hyvin ja liota niitä vedessä puolisen tuntia, jos on aikaa.
2. Kuori sipulit ja perunat. Silppua sipuli ja kuullota sitä hetki öljyssä kasarissa. Jos sinulla on jääkaapissa currytahnaa (intialaistyyppistä) lisää se joukkoon ja anna porista hetki.
3. Lisää vesi tai kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi.
4. Poista broilereista rasvamöykyt ja munaiset ja huuhdo ne. Nosta broileripalat liemeen. Lisää joukkoon myös linssit.
5. Keitä noin 15 minuuttia, lisää kuutioidut perunat ja paprika sekä pakastevihannekset ja jatka keittämistä 15-20 minuuttia. 6. Kun broileripalat ovat kypsät, nosta ne lautaselle, irrota luut ja nahat ja paloittele liha annospaloiksi. Lisää keittoon. Mausta keitto ja tarkista maku. Tarjoa keiton kanssa leipää. Voit keittää useamman koipi-reisipalan ja käyttää osan lihoista esim. lämpimiin voileipiin ja salaattiin. Kun keität useamman palan, kypsennä ne ensin ja käytä maukas liemi keittoon.


Lisää aiheesta:

Maarit testasi eri keinoja päästäkseen eroon banaanikärpäsistä – yksi kikka oli ylivoimainenKärsitkö matkapahoinvoinnista? Yllättävä keino voi helpottaa oloaAkis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimostaPitkään jatkuneella unettomuudella huolestuttavia seurauksia – "Voi olla varhainen varoitusmerkki"Löytyykö jo? Nämä varusteet autossa pitää nyt ollaKertooko ajatusviiva tekoälyn käytöstä? Näin kommentoivat asiantuntijat
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:49
    Niksit

    Maarit testasi eri keinoja päästäkseen eroon banaanikärpäsistä – yksi kikka oli ylivoimainen

  • Eilen19:09
    Terveys ja hyvinvointi

    Kärsitkö matkapahoinvoinnista? Yllättävä keino voi helpottaa oloa

  • Eilen17:32
    Ruoka

    Akis on kouluttanut kokkeja suomalaisravintoloihin yli 30 vuotta – kaikki lähtee intohimosta

  • Eilen14:15
    Unettomuus

    Pitkään jatkuneella unettomuudella huolestuttavia seurauksia – "Voi olla varhainen varoitusmerkki"

  • Eilen11:33
    Auton varusteet

    Löytyykö jo? Nämä varusteet autossa pitää nyt olla