Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

28.10.2003 Kirjolohi-purjovuoka

Julkaistu 28.10.2003 14:01

Vieraana Arja Hopsu-Neuvonen Marttaliitosta kertomassa ruokatalouden ajan ja rahan säästövinkkejä. Ruokamenoissakin voi säästää ja Hyvää itse tehden vihkosia voi tilata Marttaliitosta nettiosoitteesta www.marttaliitto.fi

Kirjolohi-purjovuoka

Kirjolohi-purjovuoka

Kirjolohi-purjovuokaCopyright MTV Oy 2003

600 g kirjolohifileetä
0,5 -1 tl sitruunapippuria
2 purjoa
0,5 dl vettä
1 kalaliemikuutio tai kalafondia
2 dl ruokakermaa
4 rkl chilikastiketta
2 tl kuivattua tilliä

1. Mausta nahaton ja ruodoton kirjolohifilee sitruunapippurilla ja laita se uunivuokaan.
2. Puhdista purjot ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja levitä viipaleet kalan päälle.
3. Liuota kalaliemikuutio kuumaan veteen ja sekoita kermaan mausteiden kanssa. Kaada seos kalan päälle.
4. Kypsennä 15 minuuttia 200 asteessa uunissa, valele liemellä ja kypsennä edelleen 15 minuuttia.
5. Tarkista että kala on kypsää. Tarjoa keitin- tai lohkoperunoiden kera. Jos teet lohkoperunoita, lohko pestyt perunat kuorineen, mausta öljyllä ja yrteillä ja levitä uunipannulle. Laita uuniin vähän ennen kalaa. Pakastelohkoperunat ehtivät kypsyä samassa ajassa kalan kanssa.


Lisää aiheesta:

Väärennetty carbonara sai Italian raivon valtaan – ministeri vaatii EU:lta välitöntä tutkintaaHelppo vaihtoehto kreikkalaiselle salaatille – Tiina ylistää: "Täydellisen raikas"Diabeteslääkäri päivästä, jolloin sai itse älypumpun: "Olin yhtäkkiä vapaa"Kuski ajoi suojatietä ylittävän nenän edestä ja keskisormi nousi – poliisilta kova ratkaisuKysely: Diabeetikot pääsevät lääkäriin liian harvoin – "He ovat pimennossa"Jauhelihahaasteita ei ole vieläkään selätetty – "Ei ole ollut ihan helppo juttu tälle alalle"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 20:48
    Italia

    Väärennetty carbonara sai Italian raivon valtaan – ministeri vaatii EU:lta välitöntä tutkintaa

  • 19:09
    Ruoka

    Helppo vaihtoehto kreikkalaiselle salaatille – Tiina ylistää: "Täydellisen raikas"

  • 16:29
    Diabetes

    Diabeteslääkäri päivästä, jolloin sai itse älypumpun: "Olin yhtäkkiä vapaa"

  • 13:51
    Liikenne

    Kuski ajoi suojatietä ylittävän nenän edestä ja keskisormi nousi – poliisilta kova ratkaisu

  • 13:08
    Diabetes

    Kysely: Diabeetikot pääsevät lääkäriin liian harvoin – "He ovat pimennossa"