Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

28.10.2003 Kirjolohi-purjovuoka

Julkaistu 28.10.2003 14:01

Vieraana Arja Hopsu-Neuvonen Marttaliitosta kertomassa ruokatalouden ajan ja rahan säästövinkkejä. Ruokamenoissakin voi säästää ja Hyvää itse tehden vihkosia voi tilata Marttaliitosta nettiosoitteesta www.marttaliitto.fi

Kirjolohi-purjovuoka

Kirjolohi-purjovuokaKirjolohi-purjovuokaCopyright MTV Oy 2003

600 g kirjolohifileetä
0,5 -1 tl sitruunapippuria
2 purjoa
0,5 dl vettä
1 kalaliemikuutio tai kalafondia
2 dl ruokakermaa
4 rkl chilikastiketta
2 tl kuivattua tilliä

1. Mausta nahaton ja ruodoton kirjolohifilee sitruunapippurilla ja laita se uunivuokaan.
2. Puhdista purjot ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja levitä viipaleet kalan päälle.
3. Liuota kalaliemikuutio kuumaan veteen ja sekoita kermaan mausteiden kanssa. Kaada seos kalan päälle.
4. Kypsennä 15 minuuttia 200 asteessa uunissa, valele liemellä ja kypsennä edelleen 15 minuuttia.
5. Tarkista että kala on kypsää. Tarjoa keitin- tai lohkoperunoiden kera. Jos teet lohkoperunoita, lohko pestyt perunat kuorineen, mausta öljyllä ja yrteillä ja levitä uunipannulle. Laita uuniin vähän ennen kalaa. Pakastelohkoperunat ehtivät kypsyä samassa ajassa kalan kanssa.


Lisää aiheesta:

Alligaattori sai porttikiellon ruokakauppaan YhdysvalloissaNäin maalaavat Beebrahimovic ja Beemu Pukki! Suomalaistutkija opetti kimalaiset pelaamaan jalkapalloaLaihdutuslääkkeissä huolestuttava trendiMoni luulee, että Gore-Tex-vaatetta ei saa pestä – asia on päinvastoinHaaveiletko upeasta sormuksesta? Jalokiven hinta perustuu neljään kriteeriinRuotsalaiskokin ykköskikka paistettuihin perunoihin: "Onnistuu joka kerta!"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen22:42
    Luonto ja eläimet

    Alligaattori sai porttikiellon ruokakauppaan Yhdysvalloissa

  • Eilen21:35
    Kevennykset

    Näin maalaavat Beebrahimovic ja Beemu Pukki! Suomalaistutkija opetti kimalaiset pelaamaan jalkapalloa

  • Eilen20:06
    Painonhallinta

    Laihdutuslääkkeissä huolestuttava trendi

  • Eilen19:50
    Vaatteet

    Moni luulee, että Gore-Tex-vaatetta ei saa pestä – asia on päinvastoin

  • Eilen18:55
    Jalokivet

    Haaveiletko upeasta sormuksesta? Jalokiven hinta perustuu neljään kriteeriin