27-vuotias nainen ahdisteli poliisia seksuaalisesti – soitteli hätäkeskukseen ja murtautui poliisiasemalle etsiessään tätä

7:08
Videolla poliisi kertoo, miksi valvontapaikat paljastetaan etukäteen.

27-vuotias Ashley Keister murtautui pennsylvanialaiselle poliisiasemalle. Nainen halusi päästä tapaamaan poliisia, jota hän oli ahdistellut seksuaalisesti viestien välityksellä.

Poliisin mukaan nainen murtautui suljetulle Länsi-Wyomingin poliisiasemalle Pennsylvaniassa, koska hän etsi erästä tiettyä virkailijaa, jota oli ahdistellut seksuaalisesti siitä lähtien, kun kyseinen poliisi pidätti hänet.

Poliisin mukaan 27-vuotias Ashley Keister rikkoi lasioven valtavalla tuhkakuppisäiliöllä varttia vaille yhdeltä maanantaiyönä. Päästyään sisälle nainen alkoi penkoa paikkoja.

Nainen sai kasan syytteitä

Länsi-Wyomingin poliisilaitoksen päällikkö Curtis Nocera kertoo Washington Times -sivustolle, että poliisi tutkii naisesta nostettuja ahdistelusyytteitä. Keister oli ahdistellut poliisia, joka oli pidättänyt hänet viime vuonna. Polisiin mukaan nainen oli lähettänyt hänelle seksuaalissävytteisiä ahdisteluviestejä sosiaalisessa mediassa ja soitti hätäkeskukseen vain voidakseen puhua tämän kanssa.

Murtautuminen tallentui poliisin valvontakameroihin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Keister sai syytteen törkeästä hyökkäyksestä virkavaltaa vastaan, murtovarkaudesta ja ilkivallasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja