Mainos

25-vuotias nainen oli tietämättään raskaana – heräsi yöllä synnytyksen käynnistyttyä

Eräänä yönä englantilaisen nuoren parin elämä muuttui kertaheitolla, kun heistä tuli yllättäen pienen tyttövauvan vanhemmat. 

Kun 25-vuotias Rosie Yearling alkoi yhtäkkiä tuntea kovaa vatsakipua, hän oli täysin tietämätön siitä, että nämä kivut tulisivat muuttamaan hänen elämänsä suunnan.

Lääkäri epäili voimakasta stressireaktiota 

Vain kuukautta ennen tätä käänteen tekevää yötä Yearling oli juhlimassa ystävänsä polttareita. Villinä juhlijana tunnetulla naisella ei ollut aavistustakaan raskaudestaan, vaan hän puki vartalonmyötäisen mekon päälleen ja lähti juhlimaan.

Kesken illan hän alkoi kuitenkin voida pahoin. Hän luuli pahoinvoinnin johtuneen alkoholista, mutta oireet eivät ottaneet helpottuakseen, vaan jatkuivat vielä useita viikkoja juhlien jälkeenkin. Samoihin aikoihin hän kärsi kovista vatsa- ja selkäkivusta, joita hän kävi näyttämässä myös lääkärille. Lääkäri ei kuitenkaan huomannut naisen voinnissa mitään poikkeavaa, vaan epäili, että kyseessä oli ainoastaan vahva stressireaktio.

Nuori nainen heräsi kuitenkin seuraava yönä viiltävään vatsakipuun, ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Tutkimusten jälkeen selvisi, että Yearling oli viimeisillään raskaana, ja hänen synnytyksensä oli juuri käynnistynyt 

Vauva sulatti nuorten vanhempien sydämet 

Uutinen tuli järkytyksenä, sillä naisella ei ollut aavistustakaan siitä, että hän voisi olla raskaana. Tyypillisimmät raskausoireet olivat jääneet puuttumaan, ja hänen kuukautisensa olivat tulleet normaalisti koko raskausajan. Myös ehkäisystä oli naisen mukaan huolehdittu tarkasti. 

– Itkin koko ajan ja huusin äidilleni, etten voisi tehdä tätä. En halua tätä vauvaa, Yearling kertoo.

Mutta kun vauva oli syntynyt, naisen ja hänen poikaystävänsä Connorin mieli muuttui.

– Kun he antoivat hänet Connorille, minulle tuli outo tunne. Hän istui siinä pitelemässä häntä ja katsoimme toisiamme silmiin. Ymmärsin, että minulla olisi hänen tukensa ja tiesin, että me pärjäisimme.

Pariskunta oli kuitenkin huolissaan siitä, olisiko raskausaikana nautittu alkoholi voinut vahingoittaa vauvaa jollakin tavoin. Testeissä kuitenkin selvisi, että vauva oli täysin kunnossa. Vanhemmat olivat tästä uutisesta innoissaan.

Pieni Bella-vauva täyttää nyt vuoden, ja vanhemmat ovat sopeutuneet hyvin uusiin rooleihinsa. Kaikki on sujunut heidän mukaansa mallikkaasti.

– Tämä ei todellakaan ollut sitä, mitä suunnittelin 20 ikävuodelleni. Mutta Bella on nyt täällä, enkä voisi kuvitella muuta, Yearling toteaa.

Video: Tuoreiden vanhempien kannattaa opetella oikeanlaiset toimintatavat hätätilanteiden varalle. Katso videolta kuinka toimia, jos vierasesine joutuu vauvan kurkkuun. 

0:44

Lähde: TheSun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.