Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

22.2 Vaniljainen lipstikkakeitto ja pororullia

Julkaistu 22.02.2006 01:00

Vaniljainen lipstikkakeitto

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 salottisipuli
  • 7 dl vettä
  • 1 kasvis- tai kanaliemikuutio
  • 5 perunaa
  • 150 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl tuoretta lipstikkaa hienonnettuna
  • mustapippuria
  • suolaa maun mukaan

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää kattilaan vesi, liemikuutio ja pilkotut perunat. Keitä kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää tuorejuusto, vaniljasokeri ja muut mausteet. Kuumenna keitto ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää lopuksi listikka. Koristele keitto vaahdotetulla maidolla ja lipstikalla.

Pororullat

  • 2 ohutta rieskaa
  • täyte:
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 ? tl piparjuuritahnaa
  • 3 rkl tuoretta ruohosipulia leikattuna
  • 50 g poron kylmäsavupaistia

Valmista täyte sekoittamalla tuorejuusto, piparjuuri, ruohosipuli ja suikaloitu poronpaisti. Jää täyte kahdelle suorakaiteenmuotoiselle isolle rieskalle. Levitä täyte tasaisesti ja rullaa rieskat. Leikkaa rieskarullista suupaloja ja koristele ne silputulla ruohosipulilla.

Reseptit: Jaana Mattila

Lisää aiheesta:

Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissäKyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliinSaksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksenPoista tämä akkulaturi käytöstäNyt iski fetakriisiTyöttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:19
    Viiden jälkeen

    Kolme toimittajaa lähti etsimään uutta, muodikasta ilmettä – näin kävi muuttumisleikissä

  • 18:55
    Linnan juhlat

    Kyllikki opettaa lapsille käytöstapoja – "Luokkamummi" kutsuttiin Linnan juhliin

  • 16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • 13:27
    Takaisinvedot

    Poista tämä akkulaturi käytöstä

  • 11:14
    Ruoka

    Nyt iski fetakriisi