Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

22.2 Vaniljainen lipstikkakeitto ja pororullia

Julkaistu 22.02.2006 01:00

Vaniljainen lipstikkakeitto

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 salottisipuli
  • 7 dl vettä
  • 1 kasvis- tai kanaliemikuutio
  • 5 perunaa
  • 150 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl tuoretta lipstikkaa hienonnettuna
  • mustapippuria
  • suolaa maun mukaan

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää kattilaan vesi, liemikuutio ja pilkotut perunat. Keitä kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää tuorejuusto, vaniljasokeri ja muut mausteet. Kuumenna keitto ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää lopuksi listikka. Koristele keitto vaahdotetulla maidolla ja lipstikalla.

Pororullat

  • 2 ohutta rieskaa
  • täyte:
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 ? tl piparjuuritahnaa
  • 3 rkl tuoretta ruohosipulia leikattuna
  • 50 g poron kylmäsavupaistia

Valmista täyte sekoittamalla tuorejuusto, piparjuuri, ruohosipuli ja suikaloitu poronpaisti. Jää täyte kahdelle suorakaiteenmuotoiselle isolle rieskalle. Levitä täyte tasaisesti ja rullaa rieskat. Leikkaa rieskarullista suupaloja ja koristele ne silputulla ruohosipulilla.

Reseptit: Jaana Mattila

Lisää aiheesta:

Helena söi yli vuoden antibiootteja ennen kuin todellinen syy lamauttavaan väsymykseen paljastuiUutissuomalainen: Esidiabetes yleistynyt voimakkaasti lapsillaViikkohoroskooppiRikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!Joulusiivous mielessä? Älä tee näitä virheitä saunaa pestessä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:39
    Väsymys

    Helena söi yli vuoden antibiootteja ennen kuin todellinen syy lamauttavaan väsymykseen paljastui

  • 05:42
    Diabetes

    Uutissuomalainen: Esidiabetes yleistynyt voimakkaasti lapsilla

  • 00:00
    Horoskooppi

    Viikkohoroskooppi

  • Eilen19:02
    Vakuutukset

    Rikki menneestä laukusta tulikin vain pieni korvaus – tätä kaikki eivät vakuutuksestaan tiedä: "Saattaa yllättää"

  • Eilen17:44
    Jouluruoka

    Piparit airfryerissa – superhelppo ohje!