Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

22.2 Vaniljainen lipstikkakeitto ja pororullia

Julkaistu 22.02.2006 01:00

Vaniljainen lipstikkakeitto

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 salottisipuli
  • 7 dl vettä
  • 1 kasvis- tai kanaliemikuutio
  • 5 perunaa
  • 150 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl tuoretta lipstikkaa hienonnettuna
  • mustapippuria
  • suolaa maun mukaan

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää kattilaan vesi, liemikuutio ja pilkotut perunat. Keitä kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää tuorejuusto, vaniljasokeri ja muut mausteet. Kuumenna keitto ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää lopuksi listikka. Koristele keitto vaahdotetulla maidolla ja lipstikalla.

Pororullat

  • 2 ohutta rieskaa
  • täyte:
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 ? tl piparjuuritahnaa
  • 3 rkl tuoretta ruohosipulia leikattuna
  • 50 g poron kylmäsavupaistia

Valmista täyte sekoittamalla tuorejuusto, piparjuuri, ruohosipuli ja suikaloitu poronpaisti. Jää täyte kahdelle suorakaiteenmuotoiselle isolle rieskalle. Levitä täyte tasaisesti ja rullaa rieskat. Leikkaa rieskarullista suupaloja ja koristele ne silputulla ruohosipulilla.

Reseptit: Jaana Mattila

Lisää aiheesta:

Muutos äitiyspakkaukseen: Tässä tapauksessa voit saada pakkauksen lisäksi rahaa1,3 miljardia euroa – Turusta lähtee maailmalle luksusristeilijän arvosta ehkäisyä joka vuosiHelsinkiläisnuorten ostama lounasruoka voi pöyristyttääAntibioottiresistenssi kytkeytyy miljooniin kuolemiin joka vuosiSaako pyörän valo vilkkua? Nyt puhuu poliisiPieni haava johti kaikkien raajojen amputointiin – näin Suomen ensimmäisen käsisiirteen saanut Arja voi nyt
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 10:40
    Lifestyle

    Muutos äitiyspakkaukseen: Tässä tapauksessa voit saada pakkauksen lisäksi rahaa

  • 08:12
    Ehkäisy

    1,3 miljardia euroa – Turusta lähtee maailmalle luksusristeilijän arvosta ehkäisyä joka vuosi

  • 06:29
    Ruoka

    Helsinkiläisnuorten ostama lounasruoka voi pöyristyttää

  • 00:15
    Sairaudet ja taudit

    Antibioottiresistenssi kytkeytyy miljooniin kuolemiin joka vuosi

  • Eilen19:21
    Pyöräily

    Saako pyörän valo vilkkua? Nyt puhuu poliisi