Mainos

21-vuotias cheerleader rakasti jokailtaista juhlimista – kunnes synnytti täysin yllättäen

Nuori nainen sai tietää olevansa raskaana vasta synnytyksen käynnistyttyä. 

Baarityöntekijänä työskennellyt Terri-Anne Hyde oli 21-vuotiaana melkoinen bilehile, joka tunnettiin muun muassa siitä, että hän pystyi juomaan 15 tölkkiä olutta yhdeltä istumalta. Noihin aikoihin hän kävi poikaystävänsä kanssa juhlimassa lähes joka ikinen ilta, ja juhlat jatkuivat yleensä aamuun asti.

Juhlimisen lisäksi naisen vapaa-ajan täyttivät cheerleader- ja tanssiharjoitukset, joita oli useamman kerran viikossa. Lapsen hankinta ei todellakaan sopinut naisen suunnitelmiin, mutta toisin kuitenkin kävi.

Synnyttävä nainen etsi netistä tietoa erikoisiin tuntemuksiinsa

Terri-Annen elämä mullistui toden teolla, kun hän sai yhtäkkiä tietää olevansa synnyttämässä. Nainen oli jatkanut elämäänsä entiseen tapaa tietämättä, että hän oli yhdeksännellä kuulla raskaana; hänellä ei ollut vauvavatsaa, hänen kuukautisensa olivat tulleet normaalisti, eikä hän ollut tuntenut vauvan liikettä vatsaansa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En tiennyt olevani raskaana ja join lähes joka ilta. Rakastin sosiaalista elämääni, enkä koskaan ajatellut haluavani lapsia. Kerroin äidilleni lukemattomia kertoja, että hän ei tulisi koskaan saamaan lapsenlapsia minulta, Terri-Anne kertoo.

Eräänä päivänä nainen alkoi tuntea selkäkipua ja epämukavaa oloa. Täysin tietämättömänä käynnistyneestä synnytyksestään nainen ryhtyi etsimään netistä tietoa, mikä häntä mahdollisesti vaivasi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Terri-Annen äiti soitti paikalle ambulanssin, jonka tulon myötä nuoren naisen tilalle saatiin vahvistus. Pieni poikavauva syntyi nopeasti pian sairaalaan pääsyn jälkeen. 

Pieni poikavauva sulatti nuoren äidin sydämen

Uutisesta järkyttynyt nuori nainen oli täysi varma siitä, ettei hän haluaisi pitää lasta, mutta saatuaan pienen poikavauvan käsivarsilleen, hänen sydämensä suli; hän ei voisi luopua lapsestaan.

– Se oli todella epätodellinen tunne, en koskaan ajatellut, että voisin tuntea sillä tapaa, tuore äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka Terri-Anne ja hänen poikaystävänsä olivat seurustelleet lapsen syntymän aikoihin vasta kymmenen kuukautta, pariskunta päätti yrittää ja perustaa yhdessä perheen.

Jacobin syntymän jälkeen olin huolissani, olisiko elämäntyylini vaikuttanut hänen terveyteensä. Ajattelin, että jos mitä tahansa olisi tapahtunut tälle pienelle viattomalle ihmiselle, se kaikki olisi minun syytäni.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lapsi todettiin kuitenkin terveeksi, ja onnelliset vanhemmat elävät nyt tavallista perhe-elämää. Ei ole myöskään täysin poissuljettu vaihtoehto, että Jacob saisi tulevaisuudessa myös pikkusisaruksia. Vaikka toisin voisi luulla, Terri-Anne kertoo, ettei kaipaa lainkaan entistä elämäntyyliään.

– Nykyisin ajattelen, että elämäni oli todella köyhää ennen Jacobia, onnellinen äiti kertoo.

***

3:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.