21.7.2004 Kerroskiisseli (4 annosta)

Marjakiisseli

  • 5 dl karpalomehua
  • ½ dl perunajauhoja
  • ½-1 dl sokeria
  • 3 dl mansikkasurvosta

Mittaa kattilaan mehu, perunajauhot ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Nosta kattila levyltä. Lisää marjasose, jäähdytä.

Vaniljakiisseli

  • 5 dl maitoa
  • ½ dl perunajauhoja
  • ½ dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria

Mittaa paksupohjaiseen kattilaan maito, perunajauhot ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Nosta kattila levyltä, lisää vaniljasokeri . Kaada annosmaljoihin pohjalle vaniljakiisseliä ja päälle marjakiisseliä.

Lue myös:

    Uusimmat