21.2 Härkäwok

  • 200 g munanuudeleita liotettuna
  • 400 g härän fileesuikaleita
  • 1 punainen paprika
  • neljännes valkokaalia
  • tuoretta korianteria
  • Kastike:
  • 1 prk mangososetta
  • 2 kpl hienonnettua valkosipulin kynttä
  • 2 kpl sitruunan mehu
  • 3 rkl siirappia
  • 1 tl chiliä
  • 1 tl neilikkaa
  • 3 rkl soijakastiketta
  • suolaa tarvittaessa

Sekoita kaikki kastikeainekset ja sekoita se lihasuikaleiden joukkoon. Kuumenna wokkipannulla hieman öljyä ja laita lihasuikaleet kuumalle pannulle. Kypsennä muutama minuutti, lisää vihannekset ja kypsennä jälleen hetki. Lisää viimeiseksi liotetut ja valutetut nuudelit. Hauduta hetki. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua tuoretta korianteria.

Resepti: Alex Nurmi

Lue myös:

    Uusimmat